2014-04-23 11:07:13
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ...
Προσπαθεί ακόμα να συνειδητοποιήσει την ατμόσφαιρα που βίωσε ο ίδιος και ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ ο Μίτσελ και σε συνέντευξή του στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser" έκανε λόγο για... απίστευτες καταστάσεις.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε στους συμπατριώτες του:

«Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Μας πετούσαν από φωτοβολίες και κροτίδες μέχρι και μπουκάλια σε όλη τη διάρκεια. Ήταν δύσκολο να σταθείς ακόμα και όρθιος να δώσει οδηγίες. Ξέραμε ότι δεν ήταν εύκολη αναμέτρηση επειδή είχαμε ένα μικρό αβαντάζ μετά τον πρώτο αγώνα με ένα γκολ, όμως κάπου πρέπει να υπάρχει και ένα όριο, το οποίο το ξεπέρασαν κατά πολύ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Καταλαβαίνω τον διαιτητή. Πραγματικά τον καταλαβαίνω. Ίσως αν δεν ξεκινούσε το ματς να ζούσαμε χειρότερες καταστάσεις. Ήθελε να το τελειώσει, όπως και εμείς για να σηκωθούμε να φύγουμε από κει πέρα. Πήγαμε στο γήπεδο στις 6 το απόγευμα και φύγαμε στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα!

Ο αγώνας κράτησε πάνω από 100 λεπτά επειδή είχαν βάλει γκολ που τους έδινε την πρόκριση και έκαναν τα πάντα για να μην παιχτεί ποδόσφαιρο. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι κινδύνευσε η σωματική μας ακεραιότητα. Στο τέλος είχαν μπει κάποιοι μέσα και κυνηγούσαν τους παίκτες μας, όπως τον Σαβιόλα. Ο Σαβιόλα και οι άλλοι αναγκάστηκαν να αμυνθούν!

Δεν κατάφερα να μιλήσω στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς. Η αίθουσα ήταν γεμάτη από οπαδούς του ΠΑΟΚ, που περίμεναν με άγριες διαθέσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ