2014-04-23 12:26:02
Φωτογραφία για «Βούλιαξε» η Ζάκυνθος τη Μεγάλη Εβδομάδα!
Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες η κίνηση της ακτοπλοϊκής γραμμής Ζακύνθου - Κυλλήνης, θεωρήθηκε ικανοποιητική, καθώς για πρώτη φορά φέτος αυξήθηκε ο αριθμός των οχημάτων σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Το γεγονός αποδόθηκε στις χαμηλότερες τιμές των πλοίων της γραμμής, εξαιτίας του έντονου ανταγωνισμού στον οποίο έχουν επιδοθεί.

Αναλυτικότερα, στην Ζάκυνθο κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας έφθασαν από το λιμάνι της Κυλλήνης με τα πλοία της γραμμής 12.460 επιβάτες, 3.500 Ι.Χ. και 82 λεωφορεία.

Η κίνηση αυτή, στο μεγαλύτερο της μέρος, αφορά επισκέπτες και ταξιδιώτες για τον εορτασμό του Πάσχα που κάθε Άνοιξη γίνεται με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο στη Ζάκυνθο.

Ο λιμενάρχης Ζακύνθου Νίκος Κοκάλας τόνισε ότι «συγκριτικά με το 2013 οι επιβάτες είναι περισσότεροι φέτος κατά 2.000 άτομα. Τα επιπλέον Ι.Χ. σχετίζονται με τις μειωμένες τιμές. Πέρυσι είχαμε περισσότερα τουριστικά λεωφορεία. Τα δρομολόγια ήταν αρκετά και κατανεμημένα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις 5.30 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ