2014-04-24 10:14:03
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΟΦΗ Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ... ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο Θανάσης Παπάζογλου δεν πρόκειται να συνεχίσει του χρόνου στον ΟΦΗ και ενώ τα σενάρια για τον Ολυμπιακό συνεχίζονται Ο Παπάζογλου μετά την φετινή χρονιά που έκανε με την φανέλα των Κρητικών μόνο εύκολο δεν ήταν να μείνει στο Ηράκλειο. Στον ΟΦΗ θα ήθελαν πολύ να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους, όμως όλα δείχνουν πως αυτό δεν θα συμβεί.

Την ίδια στιγμή πληθαίνουν τα δημοσιεύματα και τα σενάρια για επικείμενη... μετακόμιση του παίκτη στον Ολυμπιακό, ενώ από κάποιες πηγές γίνεται ήδη λόγος μέχρι και για τριετές συμβόλαιο, πληροφορία που αυτήν την στιγμή όμως δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Στον κρητικό σύλλογο πάντως το έχουν πάρει απόφαση πως δεν είναι εφικτό να μείνει ο Παπάζογλου και ήδη αναζητούν τον διάδοχό του. Το βασικό πλάνο πάντως του παίκτη ήταν να βρει ομάδα στο εξωτερικό, ωστόσο στην προοπτική μίας ομάδας όπως ο Ολυμπιακός δύσκολα θα έλεγε κανείς όχι...

Τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή πάντως ανήκουν στην εταιρεία που έχει και εκείνα του Μάικλ Ολαϊτάν. Σημειωτέον πως ο Θανάσης Παπάζογλου είχε απασχολήσει και πέρυσι τον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξαναζωντανεύει η ΑΜΦΙΓΑΛ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξαναζωντανεύει η ΑΜΦΙΓΑΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ