2014-04-25 09:56:36
Φωτογραφία για ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΥΛΙΔΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Στο προσκήνιο η ενίσχυση με επιθετικούς στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα θα αποκτηθούν δύο ή τρεις, με τους Πουλίδο και Παπάζογλου να είναι στη λίστα.

Η ενίσχυση στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα για τον Μίτσελ. Ο Νέλσον Βαλντέζ δεν ικανοποίησε, ο Μάρκο Σέποβιτς δεν λογίζεται για βασική λύση και πρόθεση είναι να αποκτηθούν δύο με τρεις επιθετικοί, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση του Μάικλ Ολαϊτάν.

Στο Μεξικό γίνεται λόγος για πρόταση του Ολυμπιακού στην Τίγκρες για τον Άλαν Πουλίδο. Το ενδιαφέρον για τον 23χρονο παίκτη είναι μάλλον δεδομένο, καθώς έχει καλά στοιχεία και μένει ελεύθερος. Πάντως τα πράγματα περιπλέκονται γιατί τον θέλουν και άλλες ομάδες, όπως η Μπενφίκα.

Παράλληλα, αρκετά προχωρημένο, σε σημείο που να υπάρχουν -κατά πηγές που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr"- ακόμη και υπογραφές, είναι το θέμα του Σάκη Παπάζογλου. Ο υψηλόσωμος φορ μένει ελεύθερος από τον ΟΦΗ και θεωρείται μια καλή εναλλακτική λύση για τη γραμμή κρούσης, ειδικά απέναντι στις κλειστές άμυνες.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός αναζητεί εξτρέμ, αφού μετά τον τραυματισμό του Ερνάν Πέρεζ δύσκολα θα επιστρέψει ο Παραγουανός, έναν κεντρικό χαφ ανεξάρτητα από το αν θα μείνει ή όχι ο Εντινγκά, ενώ κάποια δημοσιεύματα μιλούν και για αριστερό μπακ, παρότι υπάρχουν στο ρόστερ ο Χολέμπας και ο Μπονγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ