2014-04-25 11:21:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Νέα επίθεση Δημαρά κατά Χριστόπουλου - Ο Δήμος δεν προσφέρεται για μπίζνες
"Ενοχλήθηκε ο κ. Κώστας Χριστόπουλος όταν επισημάναμε ότι «ως πάμπλουτος επιχειρηματίας» εκπροσωπεί το «οικονομικό κατεστημένο που θέλει να ελέγξει την πόλη».

Όμως, την ίδια στιγμή έδινε στην δημοσιότητα το πρώτο προεκλογικό τηλεοπτικό του σποτ στο οποίο, σε ένα σημείο ονειρεύεται την Πάτρα ως πολυκατοικία (παρασυρμένος από τι, άραγε;) και στο αμέσως επόμενο σημείο ονειρεύεται τον Δήμο ως επιχείρηση. Σπεύδει να μας προειδοποιήσει ότι «Η Πάτρα χρειάζεται απεγνωσμένα νέα επιχειρηματικότητα», για να καταλήξει «Η ουσία των εκλογών δεν είναι πως θα βγάλουμε γλώσσα στην τρόικα και τους πολιτικούς».

Ο ίδιος λοιπόν παραδέχεται αυτό που εμείς επισημάναμε.

Παραδέχεται ο κ. Κώστας Χριστόπουλος ότι ονειρεύεται έναν Δήμο επιχειρηματία, με ολίγα καθήκοντα διαχειριστή, ο οποίος θα είναι πειθήνιος και ευχάριστος στην τρόικα, τα μνημόνια και τις πολιτικές που έφεραν τη χώρα εδώ που την έφεραν.


Θα του επαναλάβουμε ότι ο Δήμος δεν είναι εταιρία, δεν προσφέρεται για business και δεν μπορεί να μένει απαθής απέναντι σε πολιτικές και πολιτικούς που οδήγησαν δεκάδες χιλιάδες Πατρινούς στη φτώχεια και την απόγνωση.

Όχι κύριε Χριστόπουλε. Ο Δήμος Πατρέων δεν είναι και δεν θα γίνει ούτε εταιρία, ούτε επιχειρηματίας, ούτε διαχειριστής, ούτε χειροκροτητής καταστροφικών πολιτικών.

Είναι εμφανές ότι εκφράζουμε και εκπροσωπούμε δύο διαφορετικούς κόσμους. Εσείς κύριε Χριστόπουλε εκφράζετε και εκπροσωπείτε το οικονομικό κατεστημένο που ονειρεύεται μπίζνες με τον Δήμο, ενώ εμείς εκφράζουμε και εκπροσωπούμε τον κόσμο της εργασίας που θέλει έναν Δήμο με ανθρωπιά, με αλληλεγγύη, με αποτελεσματικότητα στα μικρά και μεγάλα καθημερινά προβλήματα."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ