2014-04-25 13:54:37
Φωτογραφία για Η ανεύθυνη συμπεριφορά μιας μικρής συνδικαλιστικής μειοψηφίας, εμπόδισε τη σημερινή αποκομιδή των απορριμμάτων στο Μαρούσι
"Η ανεύθυνη συμπεριφορά μιας μικρής συνδικαλιστικής μειοψηφίας, εμπόδισε τη σημερινή αποκομιδή των απορριμμάτων στο Μαρούσι". Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Δήμου Αμαρουσίου:

"Η παρουσία υποψηφίων Δημάρχων στον χώρο του αμαξοστασίου της Υπηρεσίας Καθαριότητας, αποδεικνύει ότι η συνδικαλιστική αυτή πρακτική ήταν κομματικά υποκινούμενη.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αμαρουσίου καταγγέλλει την ανεύθυνη και κομματικά υποκινούμενη τακτική μιας μικρής συνδικαλιστικής μειοψηφίας, η οποία σήμερα δημιούργησε προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της Υπηρεσίας Καθαριότητας και στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Η συνδικαλιστική αυτή μειοψηφία επιχείρησε να δημιουργήσει σύγχυση στο προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας, καλώντας τους να απέχουν από τις εργασίες τους, υποστηρίζοντας ψευδώς ότι δεν διαθέτουν ασφάλιση τα οχήματα της υπηρεσίας. Εντελώς «συμπτωματικά» την ίδια ώρα που εξελισσόταν αυτή η επιχείρηση παραπληροφόρησης των εργαζομένων από τους κομματικά καθοδηγούμενους συνδικαλιστές «εμφανίστηκαν» στο αμαξοστάσιο κάποιοι υποψήφιοι Δήμαρχοι δημοτικών παρατάξεων που ανήκουν στο χώρο της αντιπολίτευσης. Γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα ότι ήταν καθοδηγούμενη η συγκεκριμένη ενέργεια, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές.


Σε κάθε περίπτωση, η συνδικαλιστική αυτή μειοψηφία σκόπιμα παραπληροφόρησε τους εργαζόμενους της υπηρεσίας, αφού η αλήθεια είναι πως τα οχήματα της Καθαριότητας είναι ασφαλισμένα στην ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική ως το Σεπτέμβριο του 2014, όπως αποδεικνύεται από σχετική βεβαίωση της εταιρείας που επισυνάπτεται.

Παράλληλα, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του ανοιχτού διαγωνισμού που προκηρύχθηκε από τον Δήμο Αμαρουσίου και την αρμόδια Διεύθυνση Προμηθειών τον Μάρτιο του 2014, κι έχει ανακηρυχθεί ο νέος ανάδοχος ο οποίος αναλαμβάνει την ασφάλιση των οχημάτων, που πλέον πέρασαν στα πάγια του Δήμου, μετά την εκκαθάριση των δημοτικών επιχειρήσεων στις  οποίες ανήκαν ή είχαν αναλάβει την υποχρέωση ασφάλισης.

Με βάση τα παραπάνω, η συγκεκριμένη ενέργεια της συνδικαλιστικής μειοψηφίας που προκάλεσε σύγχυση στους εργαζόμενους και είχε ως αποτέλεσμα να μην λειτουργήσει ομαλά η Καθαριότητα της πόλης για σήμερα, είναι απολύτως ανεύθυνη και καταδικαστέα. Όπως ανεύθυνη και καταδικαστέα είναι και η συμπεριφορά των υποψήφιων Δημάρχων από την αντιπολίτευση, που προσπάθησαν να αποκομίσουν μικροπαραταξιακά οφέλη στηριζόμενοι στο ψέμα και τη συκοφαντία.

Ως Διοίκηση, δεν θα δεχθούμε να μετατραπούν σε όμηρους των προεκλογικών σκοπιμοτήτων ανεύθυνων υποψηφίων και μιας μικρής μειοψηφίας υποστηρικτών τους, η πόλη, οι συμπολίτες μας και οι εργαζόμενοι του Δήμου".
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ