2014-04-25 21:58:06
Φωτογραφία για Βλέπει Πουλίδο και Παπάζογλου ο Ολυμπιακός
Η ενίσχυση στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα για τον Μίτσελ. Ο Νέλσον Βαλντές δεν ικανοποίησε, ο Μάρκο Σέποβιτς δεν λογίζεται για βασική λύση και πρόθεση είναι να αποκτηθούν δύο με τρεις επιθετικοί, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση του Μάικλ Ολαϊτάν.

Στο Μεξικό γίνεται λόγος για πρόταση του Ολυμπιακού στην Τίγκρες για τον Άλαν Πουλίδο. Το ενδιαφέρον για τον 23χρονο άσο είναι μάλλον δεδομένο, καθώς έχει καλά στοιχεία και μένει ελεύθερος. Πάντως τα πράγματα περιπλέκονται γιατί τον θέλουν κι άλλες ομάδες, όπως η Μπενφίκα.

Παράλληλα, αρκετά προχωρημένο, σε σημείο που να υπάρχουν-κατά πηγές-ακόμη και υπογραφές, είναι το θέμα του Σάκη Παπάζογλου. Ο υψηλόσωμος φορ μένει ελεύθερος από τον ΟΦΗ και θεωρείται μια καλή εναλλακτική λύση για τη γραμμή κρούσης, ειδικά απέναντι στις κλειστές άμυνες.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός αναζητεί εξτρέμ, αφού μετά τον τραυματισμό του Ερνάν Πέρες δύσκολα θα επιστρέψει ο Παραγουανός, έναν κεντρικό χαφ ανεξάρτητα από το αν θα μείνει ή όχι ο Εντινγκά, ενώ κάποιες πληροφορίες μιλούν και για αριστερό μπακ, παρότι υπάρχουν στο ρόστερ ο Χολέμπας και ο Μπονγκ.


Δανεικοί και… αγύριστοι

Ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να κρατήσει στο λιμάνι τον Τζόελ Κάμπελ. Πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει επαφές με την Άρσεναλ και πρόθεση των «ερυθρόλευκων» είναι η συγκεκριμένη υπόθεση να κλείσει το συντομότερο δυνατό και σίγουρα αρκετά πριν το Μουντιάλ, γιατί ο νεαρός Κοσταρικανός είναι στα βασικά πλάνα του Μίτσελ για την επόμενη σεζόν κι αν δεν είναι εφικτό να παραμείνει θα πρέπει να αναζητηθεί άμεσα αντικαταστάτης. Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον παίκτη, έστω και με τη μορφή δανεισμού για έναν ακόμη χρόνο.

Σε ό,τι αφορά στον Ιβάν Μαρκάνο, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να τον αποκτήσει. Στη συμφωνία με τη Ρούμπιν Καζάν υπήρχε οψιόν αγοράς του έναντι 1,5 εκατ. ευρώ και γίνονται συζητήσεις, που πιθανώς να αποφέρουν μία μικρή μείωση του ποσού. Όσο για τον παίκτη, ουσιαστικά τα έχει βρει με τους Πειραιώτες, αν και θα δει τις απολαβές του να μειώνονται σημαντικά. Κι αυτό γιατί το συμβόλαιό του με τη ρωσική ομάδα μέχρι το 2016 προέβλεπε περίπου 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο και στον Ολυμπιακό αναμένεται να υπογράψει εφόσον τελικά μείνει με τα μισά ή και λιγότερα.

Τέλος, αναφορικά με τον Ντελβίν Εντινγκά δεν έχουν γίνει ακόμη επαφές με τη Μονακό για την αγορά των δικαιωμάτων του. Σημειωτέον πως ο Κονγκολέζος μέσος είναι πιθανό να αποκτήσει σύντομα γαλλικό διαβατήριο και να παίζει σαν κοινοτικός. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ