2014-04-28 21:00:28
Φωτογραφία για Πάτρα: Οι λόγοι που ώθησαν Σκαρμέα και Δημακόπουλο να μην είναι ξανά υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι
Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ανέφερε σήμερα το πρωί ο πρώην Αντιδήμαρχος Αλέξης Σκαρμέας μιλώντας στην εκπομπή «Αλφαβήτα» των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον Αντέννα Πάτρας 105,3.

«Δεν είμαι επαγγελματίας δημοτικός σύμβουλος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκαρμέας. «Η πόλη μπορεί να ζήσει και χωρίς εμένα και φυσικά και χωρίς όλους όσοι κατεβαίνουν υποψήφιοι», υπογράμμισε ο κ. Σκαρμέας προσθέτοντας ότι ο ίδιος κατέβαλε προς κάθε κατεύθυνση προσπάθειες ώστε να συγκροτηθεί ένας προοδευτικός, αυτοδιοικητικός πόλος, πλην όμως, οι προσπάθειες αυτές δεν ευοδώθηκαν και αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να μην μετάσχει στις εκλογές.

Χθες το μεσημέρι, σε κοινή δήλωση τους οι Αλέξης Σκαρμέας και Φώτης Δημακόπουλος (ομοίως δεν κατεβαίνει στις προσεχείς εκλογές) ανέφεραν:

«Την προσωπική του ιστορία τη γράφει κανείς όχι μόνο με τα ηχηρά ναί αλλά και με τα τολμηρά όχι.


Επιθυμούσαμε την συστράτευση δυνάμεων προερχομένων από την κοινή προοδευτική αυτοδιοικητική βάση αλλά και προγραμματικών συγκλίσεων για όφελος της πόλης.

Με το διαμορφωμένο σκηνικό της επικράτησης του πλήρους αυτοδιοικητικού κατακερματισμού κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Συνεπώς για λόγους συνέπειας δεν θα συμμετέχουμε στις παρούσες δημοτικές εκλογές.

Μένουμε πάντα ενεργοί και διαθέσιμοι για το καλό της πόλης, αφού δεν χρειάζεται να έχει κανείς αξιώματα και θέσεις για να προσφέρει στους συνδημότες και στην πόλη που αγαπά και σέβεται.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Αλέξης Σκαρμέας

Φώτης Δημακόπουλος»
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ