2014-05-01 23:00:04
Φωτογραφία για Η νέα Μος για την Κέιτ Μος: Είναι το απόλυτο είδωλο
Θεωρείται από τα πιο περιζήτητα νεαρά μοντέλα στον κόσμο, που έχει κατακτήσει τα ντεφιλέ με την ιδιαίτερη ομορφιά της και το ψηλόλιγνο κορμί της. 

Ο λόγος για την Κάρα Ντελεβίν, την οποία αποκαλούν ως νέα Μος.

Η 21χρονη Βρετανή καλλονή μίλησε για του σούπερ μόντελ, εκθειάζοντας την ομορφιά του, καθώς και τα ρούχα που σχεδίασε για την Topshop.

«Ως παιδί δε με απασχόλησε ποτέ η μόδα. Θα έλεγα πως ήμουν αγοροκόριτσο, αναγνώριζα όμως την Κέιτ Μος ως το απόλυτο είδωλο και πρόσωπο», αναφέρει η Ντελεβίν στο βίντεο και παραδέχεται πως φορούσε κυρίως ρούχα με σούπερ ήρωες, μέχρι τα 13 της οπότε και ανακάλυψε τα Topshop.

«Όταν άκουσα πως η Κέτι συνεργάζεται με τη εν λόγω εταιρεία ενθουσιάστηκα. Είναι το απόλυτο London girl, οπότε το να σχεδιάσει για ένα κλασικό λονδρέζικο brand, όπως είναι η Topshop θα της επέτρεπε να δημιουργήσει κάτι που την εκφράζει απόλυτα. Όλοι θέλουν να ντύνονται όπως η Κέιτ και με την οικονομική αυτή κολεξιόν το κάνει πραγματικότητα».

Η κολεξιόν της Μος διατίθεται σε 346 μαγαζιά σε 41 χώρες σε οικονομικές έως προσιτές τιμές, με ακριβότερο κομμάτι όλων ένα μάξι φόρεμα, κεντημένο στο χέρι, το οποίο πωλείται έναντι 730 ευρώ. Αποτελείται από 40 κομμάτια -ρούχα, αξεσουάρ και υποδήματα- τα οποία είναι εμπνευσμένα από το προσωπικό της στυλ και τη γκαρνταρόμπα της.

Να σημειωθεί πως Κάρα και Κέιτ θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα καμπάνια αρωμάτων του οίκου Burberry.
πηγη
pestanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα αλλάζει όλα ο Σαββίδης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα αλλάζει όλα ο Σαββίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ