2014-05-04 21:34:24
Φωτογραφία για Πάτρα: Προσωπική επίθεση σε Ρώρο, Σπαρτινό και ΣΥΡΙΖΑ από το Σύλλογο Εμπόρων του κέντρου
Η ανακοίνωση του νεοσύστατου Συλλόγου Εμπόρων Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου της Πάτρας, έχει ως εξής:

«Για ακόμα μια φορά, η Κυριακή 4 Μαΐου, βρήκε την αγορά της Πάτρας ανοιχτή στις προκλήσεις των καιρών.

Παρά τις προσπάθειες ολίγων εραστών των λουκετων και της μιζέριας, παρά τα τερτίπια του καιρού, πλήθος κόσμου από την πόλη και την ευρύτερη περιφέρεια ήταν στο κέντρο, έκαναν τις αγορές τους και απόλαυσαν την βόλτα τους.

Η πλειοψηφια των εμπόρων είδαν ζεστό χρήμα να μπαίνει στα ταμεία τους, ενώ απέκτησαν και νέους πελάτες.

Μόνο η μειοψηφία του κατεστημένου στον Εμπορικό Σύλλογο, δεν βλέπει τα γεγονότα. Ιδιαίτερα ο πρόεδρος του Γιώργος Ρωρος η κομματική μυωπία του οποίου τον οδηγεί να ζει σε συνθήκες «αβαταρ», θεωρεί πως … δεν έγινε και τίποτα!

Σωστά, αφού ο ίδιος ήταν απασχολημένος με το πλασάρισμα κομματικού υποψηφίου δημάρχου υπό την αιγίδα Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, όλοι υπέρμαχοι της κραυγής «ούτε ένα Ευρώ στην αγορά της Πάτρας την Κυριακή».


Γύριζε πόρτα - πόρτα τα καταστήματα της πόλης, πουλώντας για ακόμα μια φορά προστασία της Πατρίδας της Θρησκείας και της Οικογένειας, θέλοντας να εισπράξει κομματικά εύγε. O κ Ρώρος και η μειοψηφία του Εμπορικού Συλλόγου επιθυμούν να μας γυρίσου πίσω στον προηγούμενο αιώνα που στη μεγάλη χρεοκοπία η Αμερική είχε άνθιση μόνο στις τράπεζες τροφίμων και στα συσσίτια. Αυτή την ανάπτυξη ονειρεύεται ο κ Ρώρος,. «Καθημερινά κλειστά, Σαββατοκύριακα κλειστά, ούτε ένα ευρώ στην αγορά».

Ας τον κρίνουν όσοι ακόμα τον εμπιστεύονται.

Εμείς λέμε πως, όποιος εχει ανοιχτά μάτια, είδε τι έγινε την σημερινή Κυριακή στην αγορά του κέντρου της πόλης.»
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ