2014-05-07 10:27:12
Φωτογραφία για ΤΑ... ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ «ΣΦΥΡΙΞΕΙ»
Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ και ο Τάσος Κάκος πήρε ενθύμιο τη φανέλα του Σουηδού, ενώ ζήτησε και αυτή του Σαλπιγγίδη.

Ο Σουηδός επιθετικός που ψηφίστηκε και MVP του φετινού πρωταθλήματος, έβαλε τη... σφραγίδα του στον τελικό με τον ΠΑΟΚ και με το χατ τρικ που σημείωσε χάρισε στον Παναθηναϊκό τον πρώτο του τίτλο μετά από μία τετραετία. Ο Τάσος Κάκος μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να ζητήσει τη φανέλα του Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα, όπως αναφέρει το «Goal», κάτι που έπραξε και άλλες φορές σε παρόμοιες περιπτώσεις κατά το παρελθόν.

Συγκεκριμένα το είχε κάνει στον τελικό του 2009, παίρνοντας τη φανέλα του Αντώνη Νικοπολίδη, που με τις αποκρούσεις του (είχε σκοράρει κιόλας στα πέναλτι) ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ, όπως και του Λέτο το 2010 (1-0 με Άρη), αγώνα που και πάλι είχε διευθύνει ο Κερκυραίος διαιτητής.

Επιπλέον το έπραξε στον τελικό του 2011 ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο (3-0) εμπλουτίζοντας τη συλλογή του με τη φανέλα του Νίκου Λυμπερόπουλου, ενώ στο ματς του προηγούμενου Σαββάτου ζήτησε και τη φανέλα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από τον ΠΑΟΚ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ