2014-05-11 19:00:43
Φωτογραφία για Με μηχανική τεχνολογία της Porsche η προεδρική λιμουζίνα του Πούτιν
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν θέλει να αφήσει το γκαράζ τις λιμουζίνες της Mercedes -κατά κύριο λόγο- αλλά και άλλων δυτικοευρωπαϊκών με τις οποίες κινείται ο ίδιος και οι αξιωματούχοι της χώρας και αυτός είναι ο λόγος που έδωσε εντολή για μια λίμο «Made in Russia».

Ο Πούτιν λοιπόν είναι αποφασισμένος να διαθέσει ένα ποσό περίπου από 100 έως 300 εκάτ. ευρώ για την ανάπτυξη μιας λιμουζίνας η οποία αναμένεται να αποκαλυφθεί το 2016.

Ανυπομονούμε να δούμε ποια θα είναι τα στοιχεία εκείνα που θα διακρίνιυν μια λιμουζίνα που προέρχεται από την ηγέτιδα δύναμη του πρώην ανατολικού μπλόκ.

ΌΠως σημειώνουν Ρώσοι αξιωματούχοι θα υπάρχουν τρείς κατηγορίες οχημάτων με τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά: Μια κλασική λιμουζίνα, ένα VAN και ένα SUV.

Μέχρι τώρα έχουμε πάρει μια μικρή γεύση σχετικά με αυτό που ετοιμάζουν οι Ρώσοι, από κάποιες μακέτες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, όμως είναι άγνωστο αν το τελικό προϊόν θα είναι το ίδιο.

Η τεχνογνωσία την οποία αναμένεται να πάρουν οι Ρώσοι από την Porsche θα αφορά βασικά στους κινητήρες και τα λοιπά μηχανικά μέρη.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ