2014-05-11 23:49:06
Φωτογραφία για Ανδρέας Λοβέρδος: Εμείς οι 30 βουλευτές της Ελιάς δεν θα ψηφίσουμε κανένα νέο μέτρο
Οι 30 βουλευτές της Ελιάς δεν πρόκειται να ψηφίσουν κανένα νέο μέτρο, τόνισε κατηγορηματικά ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο εκπρόσωπος της Ελιάς - Δημοκρατική Παράταξη και πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα ρωτήθηκε να σχολιάσει αν τίθεται δίλλημα και στις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές και απάντησε: «Δεν τίθεται θέμα διλήμματος στις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές. Δεν κομματικοποιήθηκε καμία υποψηφιότητα εκτός του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θέλω να μετρήσω τις αυτοδιοικητικές εκλογές στα ποσοστά της Ελιάς. Δεν μπορούμε να οικειοποιηθούμε τα ποσοστά π.χ. του Καμίνη. Αντίθετα του ΣΥΡΙΖΑ θα φαίνονται γιατί επέλεξε να μην συνεργαστεί με κανένα».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος σε ερώτηση για το ενδεχόμενο γενικών εθνικών εκλογών σχολίασε: Ο λαός λέει ότι δεν θέλει εκλογές αλλά να φύγει η κυβέρνηση. Αυτό είναι αντιφατικό. Ο κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος και δίκιο έχει. Στην ουσία λέει δεν θέλω εκλογές αλλά μην μου βάλετε άλλα μέτρα» και πρόσθεσε με κατηγορηματικό τρόπο: «Εμείς οι 30 βουλευτές της Ελιάς δεν θα ψηφίσουμε κανένα νέο μέτρο. Όποιος θέλει κυβερνητική σταθερότητα, όχι νέα μέτρα, πρέπει να ψηφίσει κόμματα που δεν θέλουν εκλογές».

Τέλος για την επίδοση που θα έχει η Ελιά στις ευρωεκλογές είπε: «Εκτιμώ θα αποφύγουμε τα δύσκολα και η Ελιά θα έχει ένα αξιοπρεπές ποσοστό, χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω το ύψος». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ