2014-05-11 23:32:20
Φωτογραφία για ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΖΕΝΙΤ ΚΑΙ... ΑΝΤΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! *BINTEO*
Οι οπαδοί της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης δεν είναι και τα... καλύτερα παιδιά και αυτό αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά σήμερα στην οδυνηρή εντός έδρας ήττα (4-2) από τη Ντιναμό Μόσχας, στην οποία μπούκαραν εντός γηπέδου.

Ήταν το 88ο λεπτό της αναμέτρησης, με το σκορ ήδη να έχει διαμορφωθεί. Μπροστά στο φάσμα της εντός έδρας ήττας, που ισοδυναμεί με την απώλεια του τίτλου, οι οπαδοί της Ζενίτ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του "Πετρόφκσι". Δημιουργήθηκε πανικός, απειλήθηκαν επεισόδια με τους παίκτες της γηπεδούχου.

Πιο χαρακτηριστική σκηνή των επεισοδίων ήταν όταν ο Σάλομον Ροντόν, ο σέντερ φορ από τη Βενεζουέλα, φάνηκε να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση. Ωστόσο, πριν η κατάσταση ξεφύγει περισσότερο, κάποιοι από τους πιο ψύχραιμους συμπαίκτες του τον συγκράτησαν. Την ίδια ώρα ο Αντρέ Βίλας Μπόας απορημένος, προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε.

Τελικά οι παίκτες γλίτωσαν την οργή των οπαδών και πήγαν στα αποδυτήρια. Αρχικά έγιναν συστάσεις στους εισβολείς να βγουν από τον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το ματς, αλλά από τη στιγμή που η τάξη δεν αποκαταστάθηκε, το παιχνίδι διεκόπη.


Μια εξέλιξη που... «καίει» την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, και δίνει πλέον τη δυνατότητα στις Λοκομοτίβ Μόσχας και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που ακολουθούσαν τη Ζενίτ, να κάνουν δικό τους τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Για την ιστορία, αν και η Ζενίτ προηγήθηκε πολύ νωρίς με τον Ντάνι στο 6', τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα φαντάστηκαν οι ποδοσφαιριστές της. Οι φιλοξενούμενοι με γκολ των Γιουσούποφ (35'), Φερνάντεζ (57΄), Νομπόα (65') και Κουράνι (71΄) προηγήθηκαν 4-1 και μετά τη μείωσε του σκορ από τον Κερζάκοφ (84΄), ακολούθησε η εισβολή.

Δείτε την...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ