2014-05-11 23:55:06
Φωτογραφία για Run Greece: Νέο ρεκόρ συμμετοχών στα Ιωάννινα
«Πλημμύρισαν» τα Γιάννενα και η αιτία δεν ήταν η Παμβώτιδα λίμνη, αλλά οι χιλιάδες δρομείς του «Run Greece», που... σήμερα το πρωί της Κυριακής μεταμόρφωσαν την πόλη της Ηπείρου σε ένα απέραντο στάδιο.

Το Run Greece που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ έκανε την 3η στάση του για φέτος στα Γιάννενα δημιουργώντας νέο ρεκόρ συμμετοχών, με 2780 δρομείς να βγαίνουν στους δρόμους της πόλης αλλά και τον Μιχάλη Παρμάκη να πετυχαίνει τον καλύτερο χρόνο για φέτος στα 10 χλμ. με επίδοση 32.58.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, μετά την πρώτη θέση στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας πριν από λίγες μέρες, έκοψε και πάλι πρώτος το νήμα και πλέον βάζει πλήρη για τον μεγάλο αγώνα τον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον αυθεντικό μαραθώνιο τον ερχόμενο Νοέμβριο.

«Η διοργάνωση ήταν άψογη, ο κόσμος στα Γιάννενα πολύ ζεστός, τον αγώνα πραγματικά τον ευχαριστήθηκα και πλέον κοιτάζω τον μεγάλο στόχο, τον Μαραθώνιο της Αθήνας. Θα ξεκουραστώ λίγο και θα προετοιμαστώ όσο μπορώ καλύτερα γιατί με ενδιαφέρει να πιάσω το όριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες» τόνισε αμέσως μετά την απονομή.


Τη δεύτερη θέση την κατέλαβε ο Βασίλης Τσιώλης και την 3η ο Γιώργος Πέτσης. Στις γυναίκες την πρώτη θέση την κατέλαβε η Σόνια Γεκίνη Μπουρδούμη με 38.59, που ήρθε από την Καστοριά για να αγωνιστεί. «Όλα ήταν άψογα και πραγματικά ευχαριστήθηκα πολύ τη διαδρομή. Τώρα θα περιμένω να έρθει το Run Greece στην πόλη μου την Καστοριά για να τρέξω και εκεί» τόνισε η νικήτρια. Δεύτερη ήταν η Διόνη Γκόρλα και τρίτη η Νικολέτα Χήτα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ