2014-05-12 03:26:04
Φωτογραφία για «Η 26η Μαΐου θα οδηγήσει τη χώρα σε εθνικές εκλογές»
Το Αγρίνιο επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος είχε σειρά επαφών και συναντήσεων με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της πόλης.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε προς τα τοπικά ΜΜΕ, μετά το τέλος των επαφών του, ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στις επικείμενες ευρωεκλογές και το διακύβευμά τους, τονίζοντας πως από την επόμενη περίοδο η οποία ξεκινά με τους νέους ευρωβουλευτές που θα εκλεγούν, τα πράγματα αλλάζουν.

«Η νέα ευρωβουλή, θα έχει σημαντικό ρόλο στη λήψη των αποφάσεων και δεν θα αποτελεί πλέον το παρακολούθημα του Συμβουλίου και της Επιτροπής. Το 80% των αποφάσεων, θα λαμβάνεται στο ευρωκοινοβούλιο και –καταλαβαίνετε- ότι τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα, όσο και καθοριστικά για το μέλλον όλων των ευρωπαϊκών λαών. Κατανοώ ότι η κατάσταση είναι για τα πανηγύρια στις Βρυξέλλες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μας εκπροσωπήσουν τραγουδιστές, ποδοσφαιριστές, κ.α.» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.


Αναφερόμενος στην πολιτική κατάσταση, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ εκτίμησε ότι η 26η Μαΐου θα οδηγήσει τη χώρα σε εθνικές εκλογές, καθώς και οι δύο συγκυβερνήτες θα κατανοήσουν πλέον ότι δεν μπορούν να κυβερνούν.

«Πιστεύω ότι την αμέσως επόμενη ημέρα, θα ανοίξει ο αναγκαίος διάλογος για την ανασυγκρότηση της Αστικής Δεξιάς. Πιστεύω ότι στις 26 Μαΐου, ο κ. Σαμαράς θα αποτελεί παρελθόν για την παράταξη. Ωστόσο, ο διάλογος αυτός θα πρέπει να είναι ουσιαστικός και σε βάθος και όχι περιστασιακός- ευκαιριακός. Τα ευκαιριακά σχήματα και οι συνεργασίες δεν με ενδιαφέρουν, γιατί για μας το ζητούμενο είναι η σωτηρία της πατρίδας και όχι η προσωπική πολιτική διάσωση.

Ας μη γελιόμαστε: Πιστεύετε ότι αν ο κ. Πολύδωρας είχε παραμείνει Πρόεδρος της Βουλής, ο κ. Νικολόπουλος γινόταν Υπουργός και όχι υφυπουργός και ο κ. Ψωμιάδης, είχε περιληφθεί τελικά στο ευρωψηφοδέλτιο, θα αντιδρούσαν με τον τρόπο που αντέδρασαν; Αυτές είναι ευκαιριακές συμμαχίες, οι οποίες δεν με ενδιαφέρουν» κατέληξε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πέφτουν οι υπογραφές
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πέφτουν οι υπογραφές
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ