2014-05-12 10:15:05
Φωτογραφία για ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ... ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ!
Άμεσα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Μεξικανό φορ και περιμένει αντίγραφο του συμβολαίου του.

Στην πατρίδα του 23χρονου παίκτη τονίζουν πως οι ερυθρόλευκοι έχουν αποσυρθεί από την υπόθεση, καθώς το συμβόλαιο του διεθνούς επιθετικού με την Τίγκρες λήγει το 2016 και έχουν προκύψει διάφορα θέματα για τον παίκτη (όπως οι απειλές που δέχονται εκείνος και τα συγγενικά του πρόσωπα), όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Τα πράγματα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, με τους ερυθρόλευκους να περιμένουν αντίγραφο του συμβολαίου που είχε υπογράψει ο Πουλίδο και φανερώνει πως είναι ελεύθερος και μπορεί να κλείσει η μεταγραφή.

Εκείνο που είναι φανερό είναι πως η Τίγκρες προσπαθεί να αποκομίσει και εκείνη κάποιο κέρδος από την όλη ιστορία, βάζοντας εμπόδια στη μεταγραφή του παίκτη.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θεωρούν ότι είναι «διασφαλισμένοι» σε αυτό το θέμα και, εκτός από τον Χουάνχο Λορένθο που φέρεται να έχει αναλάβει το θέμα, την υπόθεση παρακολουθεί και δικηγόρος για τα νομικά ζητήματα που ενδεχομένως να προκύψουν στο μέλλον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ