2014-05-12 10:28:10
Φωτογραφία για Απίστευτοι οι Τούρκοι: Διαφήμιζαν με νταούλια το UAV των ενόπλων δυνάμεων τους και αυτό έπεσε στη δοκιμαστική του πτήση! [video]
Ένα "UAV" των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων κατέπεσε την Παρασκευή 9 Μαϊου κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης στο  χωριό Sarıkoç Γκαζιαντέπ στην περιοχή Nizip στη νότια Τουρκία, χωρίς να υπάρχουν τραυματισμοί, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο veteranos.gr!

Το UAV έπεσε στον κήπο ενός σπιτιού . Πρόκειται για κατασκοπευτικό UAV ισραηλινής κατασκευής και Τούρκικης αντιγραφής που δοκίμαζαν κάποια συστήματα της Τούρκικης βιομηχανίας (αν και οι Τούρκοι κάνουν λόγο για το Ισραηλινό κατασκοπευτικό UAV τύπου Heron… Αλλά μόνο το συγκεκριμένο έκανε δοκιμές στην περιοχή !

Oι χωρικοί πανικοβλήθηκαν όταν είδαν ένα μεγάλο ιπτάμενο αντικείμενο να πέφτει κοντά τους και να διασκορπίζονται τα κομμάτια του γύρω τους.

Η ΣτρατοΧωροφυλακή πήγε στην περιοχή της συντριβής και μάζεψε τα κομμάτια του UAV.

Ο επικεφαλής του Χωριού Χασάν Naim είπε ότι αρχικά δεν μπόρεσε να εντοπίσει το ιπτάμενο αντικείμενο και ότι πετούσε πολύ χαμηλά. Είπε ενώ το «βλέπαμε, είδαμε ότι έπεσε και ενημέρωσα αμέσως την χωροφυλακή.»

Να σημειωθεί οτι το Τούρκικο Γενικό Επιτελείο αποδέσμευσε video που δείχνει τις δοκιμαστικές πτήσεις ενός μέσου UAV Τούρκικης αντιγραφής πρίν απο μερικές ημέρες συγκεκριμένα την 3 Μαϊου … Σύμφωνα όμως με πληροφορίες πρόκειται για παρόμοιο αν όχι για ίδιο Μη επανδρωμένο Αεροσκάφος που το δοκίμαζαν στο εναέριο χώρο της Συρίας !
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ