2014-05-12 13:27:11
Φωτογραφία για ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ... ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Με μόλις μία απουσία εξελίσσεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα του με τον Πανιώνιο.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα ολοκληρώσουν σήμερα την προετοιμασία τους για τον πρώτο αγώνα της σειράς με τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο (13/05, 19.30) στο ΣΕΦ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει τα λιγότερα δυνατά προβλήματα να αντιμετωπίσει, στην προσπάθεια κατάστρωσης των πλάνων του για την εξουδετέρωση του Πανιώνιου, καθώς εκτός προπονήσεων παραμένει μόνο ο προερχόμενος από διάστρεμμα Δημήτρης Κατσίβελης. Αντίθετα, τόσο ο Ματ Λοτζέσκι όσο και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους και θα τεθούν κανονικά στη διάθεσή του, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Αμφότεροι έβγαλαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και τη χθεσινή προπόνηση στο ΣΕΦ. Αναμένεται, λοιπόν, να επιστρέψουν στη 12άδα για το ματς με τους Νεοσμυρνιώτες.


Στον Ολυμπιακό σέβονται ιδιαίτερα τον αντίπαλό τους, αν και δεν κρύβουν πως στόχος τους είναι το «sweep». Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θεωρούν πως εάν παίξουν σοβαρά και συγκεντρωμένοι δεν θα συναντήσουν ουσιαστικά προβλήματα να κάνουν τις απαιτούμενες τρεις νίκες, ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στον τελικό των φετινών πλέι οφ της Basket League ΟΠΑΠ.

Παράλληλα, επιθυμία του Έλληνα τεχνικού είναι να μην καταπονηθούν οι παίκτες του πριν από την τελική σειρά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα συνεχίσει και στα ημιτελικά το ροτέισον, ώστε να κρατήσει «φρέσκια» την ομάδα του τώρα που το ελληνικό πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία του.

Η φετινή αγωνιστική περίοδο ήταν μακρά και δύσκολη για τους πρωταθλητές Ευρώπης, με μεγάλες απαιτήσεις εντός κι εκτός ελληνικών συνόρων. Στον Ολυμπιακό δεν θα ήθελαν να εμφανιστούν κουρασμένοι στο φινάλε, οπότε και θα κληθούν να διεκδικήσουν το μεγάλο φετινό στόχο τους, που δεν είναι άλλος από τον τίτλο της Α1.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ