2014-05-12 13:21:07
Φωτογραφία για Δραχμή: Με τη δραχμή θα χτίσουμε ξανά το κοινωνικό κράτος
«Η έξοδος από την ευρωζώνη και η επάνοδος στη δραχμή δεν θα αποτρέψει μόνο την καταστροφή της χώρας που... επιδιώκουν τα συνυφασμένα με το ευρώ μνημόνια αλλά θα μας επιτρέψει να χτίσουμε πάνω σε νέες βάσεις το κοινωνικό κράτος που είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας και το οποίο το έχουν διαλύσει. Και θα προχωρήσουμε σε αυτό διδαγμένοι από όλα εκείνα τα λάθη του παρελθόντας που μας οδήγησαν στη σημερινή τραγωδία και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού».

Τα παραπάνω επεσήμανε ο γενικός γραμματέας του κόμματος «ΔΡΑΧΜΗ» καθηγητής Θεόδωρος Κατσανέβας μιλώντας σε συγκέντρωση γιατρών, νοσηλευτών, φαρμακοποιών και άλλων εργαζομένων στην υγεία και στην ασφάλιση.

Αναλύοντας τους σχετικούς με υγεία, πρόνοια, περίθαλψη άξονες πολιτικής του κόμματος, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Το επιστημονικά τεκμηριωμένο πρόγραμμά μας, που παρακαλώ να το διαβάσετε όλοι, προβλέπει την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας υγείας, της κοινωνικής ασφάλισης και της δημόσιας υγείας, με την συγκέντρωση όλων σε τρεις αντίστοιχους κεντρικούς πυλώνες: το ΕΣΥ, το ΙΚΑ και τον ΕΟΠ (Εθνικός Οργανισμός Πρόνοιας) ο οποίος θα αγκαλιάζει και θα περιθάλπει ΑΜΕΑ, ανέργους, άστεγους, άτομα του κοινωνικού περιθωρίου».


Για τα φάρμακα ο κ. Κατσανέβας είπε πως «θα ενισχυθεί η ελληνική φαρμακοβιομηχανία, θα εκλείψει το τραγικό φαινόμενο να υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, επειδή αδυνατούν να καταβάλουν ασφαλιστικές εισφορές, θα εκσυγχρονιστεί ο ΕΟΦ και θα καταργηθούν οι μνημονιακές ρυθμίσεις που πλήττουν τα φαρμακεία, αφαιρώντας τους το δικαίωμα να είναι αποκλειστικοί φορείς διάθεσης φαρμάκων». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ