2014-05-12 16:11:08
Φωτογραφία για Μεγάλο φαβορί στην Ηγουμενίτσα
Κοινή είναι η πεποίθηση ότι στις εκλογές για τον Δήμο Ηγουμενίτσας υπάρχει μεγάλο φαβορί που δεν είναι άλλο από τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Χρώμα στη Ζωή» με υποψήφιο Δήμαρχο τον γιατρό Θωμά Παππά.

Τέως πρόεδρος, για μια θητεία, του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου, με επαρκέστατη εμπειρία γύρω από τα ουσιαστικά προβλήματα του ακριτικού Δήμου,  ρηξικέλευθες προτάσεις για την αντιμετώπισή τους και πολλή διάθεση για δουλειά ο Θωμά Παππάς έχει συσπειρώσει γύρω του τα καλύτερα στοιχεία της περιοχής και φιλοδοξεί να ανοίξει μια νέα σελίδα στο Δήμο Ηγουμενίτσας.

Η ανάγκη να αποκτήσει ο Δήμος πολιτική πρόταση που θα είναι προς το συμφέρον των πολιτών του, οι μεγάλες δυνατότητες της περιοχής για ανάπτυξη, ειδικά στον τουριστικό τομέα, με την αποτελεσματική χρήση του λιμανιού και οι συνεργασίες για την εκμετάλλευση όλων των παραγωγικών πηγών της περιοχής είναι τα στοιχεία που συνέχουν τον συνδυασμό «Χρώμα στη Ζωή» και τον κάνουν να διαφέρει από όλους τους άλλους.

Όλες οι έρευνες κοινής γνώμη αλλά – το κυριότερο – το κλίμα που έχει δημιουργηθεί τόσο στην πόλη της Ηγουμενίτσας όσο και σε ολόκληρη την περιοχή που καλύπτει ο δήμος οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι ο επόμενος Δήμαρχος θα είναι ο Θωμάς Παππάς.

Ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας με άξονα το πρόγραμμα που παρουσίασαν στους πολίτες της περιοχής και το οποίο έγινε δεκτό με ενθουσιασμό.
tokoskino
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ