2014-05-12 20:24:06
Φωτογραφία για Θα πάει στη Κίνα η Τόνια Στεργίου για να πάρει μέρος στο «Challenge» του Πεκίνου
Έτοιμη να δώσει τους πρώτους αγώνες της στη θερινή σεζόν είναι η Τόνια Στεργίου, που την Πέμπτη (15/5) αναχωρεί για την... Σανγκάη, προκειμένου την Κυριακή (18/5) να αγωνιστεί στο 2ο Ντάιαμοντ Λιγκ της σεζόν και στις 21 του μηνός να πάρει μέρος στο «Challenge» του Πεκίνου.

Η πρωταθλήτρια του ύψους ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, που της στέρησε τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, και είναι έτοιμη να συνεχίσει τη χρονιά από εκεί που την σταμάτησε.

Η αθλήτρια του Γιώργου Παπανδρεόπουλου τον χειμώνα ανέβηκε πάνω από το 1.91μ και, αν δεν είχε προκύψει ο τραυματισμός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, θα ήταν σε θέση να διεκδικήσει ακόμη καλύτερες εμφανίσεις.

«Η προετοιμασία στην Κύπρο πήγε καλά. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να κάνω τον πρώτο μου αγώνα λίγο αργότερα στη σεζόν, όμως, ακόμη κι έτσι νομίζω θα έχω την ευκαιρία να βγάλω ουσιαστικά συμπεράσματα και ένα καλό αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι πως είμαι υγιής», είπε η Στεργίου στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας στίβου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ