2014-05-13 06:20:46
Φωτογραφία για Απόπειρα ληστείας με πυροβολισμούς σε υπεραγορά της Λεμεσού!
Όλα άρχισαν στις 11.30 το πρωί. Δύο υπάλληλοι ιδιωτικής εταιρείας παροχής ασφάλειας μετέβησαν στην υπεραγορά για να παραλάβουν τις εισπράξεις, τις οποίες θα μετέφεραν σε τράπεζα για κατάθεση, όπως συνηθίζεται να γίνεται καθημερινά.

Ο ένας εκ των δύο εισήλθε στην υπεραγορά για να παραλάβει τις εισπράξεις, ενώ ο οδηγός παρέμεινε εντός του αυτοκινήτου.  Την ώρα που ο ιδιωτικός φρουρός βγήκε από την υπεραγορά κρατώντας το χαρτοφύλακα με τις εισπράξεις, δύο πρόσωπα που επέβαιναν μοτοσικλέτας εκ των οποίων ο ένας έφερε κουκούλα, τον προσέγγισαν.  Ο κουκουλοφόρος του ζήτησε στα ελληνικά το χαρτοφύλακα, ο ιδιωτικός φρουρός αρνήθηκε και προσπάθησε να διαφύγει.  Τότε οι δύο ληστές πυροβόλησαν εναντίον του φρουρού, τραυματίζοντας τον στα πόδια. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρει τραύματα στο μηρό και έχει εισαχθεί στο χειρουργείο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στην περιοχή, αμέσως μετά το συμβάν, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της πόλης για εντοπισμό των δραστών.

filoksenos.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ