2014-05-13 05:30:04
Φωτογραφία για Τρία νέα μοντέλα tablets από την LG
H LG προσθέτει τρία νέα μοντέλα tablets στη σειρά G Pad. Οι νέες συσκευές G Pad – G Pad 7.0, G Pad 8.0 και G Pad 10.1 – θα παρουσιαστούν στο Μόναχο «Οι καταναλωτές μας λένε ότι θέλουν μία ευρύτερη ποικιλία συσκευών που προσφέρουν αρκετά μεγάλες οθόνες, χωρίς περιορισμούς στη φορητότητα», είπε ο Dr. Jong-seok Park, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Σε αντίθεση με τα smartphones, τα tablets δεν συγκαταλέγονται στην κατηγορία ‘ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους’. Ετσι σχεδιάσαμε την σειρά G Pad για να απευθυνθούμε σε ένα ευρύ κοινό χρηστών και σε όσους δίνουν προτεραιότητα στη φορητότητα, αλλά και σε εκείνους που θέλουν την καλύτερη δυνατή multimedia εμπειρία. Η σειρά G Pad ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη».

Τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων G Pad tablets της LG είναι:

● G Pad 7.0: Σχεδιασμένο για να μπορεί να κρατηθεί με το ένα χέρι, το μικρότερο tablet της LG λανσάρεται ως ένας “on-the-go κόμβος ψυχαγωγίας”.


● G Pad 8.0: Με οθόνη 8 ιντσών, το μεσαίου μεγέθους tablet της LG, υπόσχεται μια καθηλωτική multimedia εμπειρία και άνετο multitasking.

● G Pad 10.1: Με τη μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία, το 10,1 ιντσών tablet της LG υπόσχεται πολλές ώρες ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Τα νέα μοντέλα tablet της σειράς G Pad περιλαμβάνουν επίσης τις λειτουργίες UX της LG, όπως το QPair 2.0 και το Knock Code. Χάρη στην ενημερωμένη έκδοση της λειτουργίας QPair, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο G Pad 8.3, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν εύκολα με τα Android smartphones τους μέσω Bluetooth, για να λαμβάνουν ειδοποιήσεις κλήσεων και μηνυμάτων και να απαντούν άμεσα από το G Pad τους.

Επιπλέον, η λειτουργία Knock Code δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ενεργοποιούν και να ξεκλειδώνουν τα LG smartphones τους με εύκολο τρόπο, εισάγοντας έναν προσωπικό συνδυασμό χτυπημάτων στην οθόνη της συσκευής. Το Knock Code προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού ο κωδικός των δύο έως οχτώ χτυπημάτων μπορεί να εισαχθεί σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης, επιτρέποντας περισσότερους από 80.000 δυνατούς συνδυασμούς.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ