2014-05-13 10:34:10
Φωτογραφία για ΑΝΤΙΟ (ΚΑΙ) ΦΕΡΝΤΙΝΑΝΤ ΣΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Μετά από 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας, ο Ρίο Φέρντιναντ αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Το BBC αποκάλυψε πως ο Ρίο Φέρτιναντ θα εξακολουθήσει να παίζει ποδόσφαιρο, σε ομάδα που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή. Οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν πρόσφεραν νέο συμβόλαιο στον 35χρονο στόπερ, που μετά από 12 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στο "Old Trafford", ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φέρντιναντ κατέκτησε έξι πρωταθλήματα, δύο Λιγκ Καπ, ένα Τσάμπιονς Λιγκ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.

"Έχω σκεφτεί πολύ τους τελευταίους μήνες σχετικά με το μέλλον μου και μετά από 12 εκπληκτικά χρόνια, στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, αποφάσισα πως είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσω. Πήγα στη Γιουνάιτεντ για να κερδίσω τρόπαια και ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα μπορούσα να φανταστώ πόσο πετυχημένος θα ήμουν εδώ.


Έχω τόσες στιγμές να θυμάμαι, έχω παίξει δίπλα σε πολλούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές που έχουν γίνει πλέον φίλοι μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον πρώτο μου τίτλο στο πρωτάθλημα και την καταπληκτική βραδιά στην Μόσχα.

Οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να πω αντίο όπως θα επιθυμούσα, αλλά θα ήθελα τώρα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ και τους οπαδούς για αυτά τα απίστευτα 12 χρόνια που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Το όνειρό μου από παιδί, να κερδίσω δηλαδή τίτλους έγινε πραγματικότητα.

Νιώθω υγιής και δυνατός, έτοιμος για μια νέα πρόκληση και περιμένω πώς και πώς για ό,τι μου επιφυλάσσει το μέλλον", τόνισε χαρακτηριστικά ο Άγγλος άσος για τα νέα δεδομένα της καριέρας του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μούσι ο γάμος της Conchita ...!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Μούσι" ο γάμος της Conchita ...!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ