2014-05-13 12:09:35
Φωτογραφία για «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΝΤΙΟΠ»
Μια ανάσα από την απόκτηση του Παπακούλι Ντιόπ της Λεβάντε βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας "fichajes.net", θα προσφέρει το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή.

Στο δημοσίευμα αποκαλύπτεται πως μένουν μόνο τα διαδικαστικά για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο παίκτης και πως η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

«Ο Ολυμπιακός δεσμεύεται να υπογράψει τον Ντιόπ. Η μεταγραφή θα κοστίσει περίπου τρία εκατ. ευρώ», γράφει το δημοσίευμα στους τίτλους και συνεχίζει με το ρεπορτάζ.

«Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον παίκτη της Λεβάντε, Πάπε Ντιόπ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας προσπάθησαν να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή το περασμένο καλοκαίρι και από τότε έχουν κρατήσει επαφές. Θα δεχτεί την πρόταση και θα οδεύσει για την Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες», τονίζει το δημοσίευμα και καταλήγει, εξηγώντας τον λόγο που αποκτάται ο Σενεγαλέζος.

«Ο Μίτσελ, προπονητής της ομάδας του Πειραιά, σκέφτεται να καλύψει με τον Ντιόπ το κενό που θα αφήσει ο Μανιάτης, καθώς όλα δείχνουν πως θα υπογράψει για την Έβερτον. Το συμβόλαιο του Ντιόπ ολοκληρώνεται το 2015 και από τη Λεβάντε περιμένουν ένα ποσό της τάξεως των τριών εκατ. ευρώ, ποσό που μπορεί να καταθέσει η αθηναϊκή διοίκηση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ