2014-05-13 15:08:08
Φωτογραφία για 5 μαγικά τρικς για να δείξετε μέχρι και... 8 κιλά λεπτότερη φορώντας το μπικίνι σας!
Αγαπητές μου φίλες, όπως έχετε ήδη παρατηρήσει, έρχεται καλοκαίρι κάτι που σημαίνει ότι τα ψέματα λαμβάνουν... τέλος, και η στιγμή της αλήθειας είναι προ των πυλών! Για τους άντρες, όλος αυτός ο πανικός που μας κυριεύει λίγο πριν φορέσουμε το μπικίνι μας, είναι αδικαιολόγητος και τρελός, ωστόσο, μόνο αν είσαι γυναίκα, μπορείς να καταλάβεις τον... τρόμο που ζούμε κάθε φορά που μας παρατηρούμε στον καθρέφτη! Και καλώς ή κακώς κορίτσια, για ακόμη ένα χειμώνα, ούτε γυμναστήκαμε, ούτε υγιεινή διατροφή κάναμε, κάτι που σημαίνει, ότι τώρα πια είναι κάπως... αργά! Ωστόσο, και επειδή εμείς είμαστε εδώ για τις λύσεις του δευτερόλεπτου, σας έχουμε κάποια σωτήρια tips ή καλύτερα τρικς ώστε να δείχνετε μέχρι και 8 κιλά πιο λεπτές μέσα στο μπικίνι σας! Διαβάστε παρακάτω, και υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι από Σεπτέμβρη, ξεκινάτε ένα πιο σωστό lifestyle!

1. H σωστή στάση: Ε ναι φυσικά και παίζει ρόλο η στάση του σώματος! Αν κάθεστε με σκυμμένο κεφάλι, τα χέρια στην μέση για να στηρίζεστε, σαν την ηλικιωμένη θεία σας, κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να μην κολακεύονται τα οπίσθια, και να δείχνουν ένα χάλι μαύρο, τότε ναι, όσα κιλά κι αν είστε, ωραία δε θα δείχνετε! Τι πρέπει να κάνετε; Πλάτη ίσια, στήθος έξω, κοιλιά μέσα, οπίσθια πεταχτά! Μόνο έτσι θα γίνει δουλίτσα!

2. Το θαυματουργό λάδι: Θα έχετε παρατηρήσει υποθέτουμε ότι μετά την ηλιοθεραπεία νιώθετε κορμάρα, και δεν έχει να κάνει το χρωματάκι που πήρατε! Ξέρετε ποιο είναι το μυστικό; Όλα αυτά τα λαδάκια και τα αντηλιακά σε πιο παχύρευστη μορφή, που έχουν και το χρωματάκι τους! Ε ναι λοιπόν, τα προιόντα αυτά έχουν την τάση να δείχνουν το κορμί πιο σφιχτό, και να κρύβουν τις ατέλειες! Προσοχή όμως: Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε το αντηλιακό με δείκτη προστασίας!

3. Η υποτιμημένη αλογοουρά: Ποτέ μην αφήνετε τα μαλλιά σας κάτω στην παραλία. Αφενός, ζεσταίνεστε όσο δεν πάει, και αφετέρου, δεν κολακεύουν την εμφάνισή σας. Τι πρέπει να κάνετε; Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε μία ψηλή αλογοουρά! Όσο πιο μακριά τα μαλλιά, τόσο το καλύτερο! Με τον τρόπο αυτό, τραβάτε τις τούφες από το πρόσωπό σας και βοηθάτε και τις γωνίες του να αναδειχθούν, και τα κόκαλα στο στέρνο να φανούν καλύτερα! Αφήστε δε, που έτσι παίρνετε και μπόι!

4. Το σωστό... χρώμα: Το καλό πλέον με την μόδα, είναι ότι δε θεωρείται απαραίτητο το... σετάρισμα του μαγιό! Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορείτε ωραιότατα να φορέσετε το πιο σκούρο κομμάτι, στο σημείο που εντοπίζεται το πρόβλημα, και το πιο ανοιχτόχρωμο σε αυτό που είναι σε σχετικά καλύτερη κατάσταση! Αν δεν σας αρέσει το δαφορετικό πάνω κάτω, καλό θα ήταν να επιλέξετε γήινα χρώματα.

5. Η άσκηση των 10 λεπτών: Δεν ξέρουμε αν έχετε παρατηρήσει, αλλά αμέσως μετά την άσκηση, οι μυς φαίνονται πολύ πιο έντονοι και σχηματισμένοι. Οπότε αυτό που έχετε να κάνετε, είναι μισή ωρίτσα πριν πάτε στην παραλία, να κάνετε λίγο στεπ και λίγες κάμψεις! Πιστέψτε μας, θα δείχνετε... τούμπανο!

Πηγή: queen
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ