2014-05-14 09:17:57
Φωτογραφία για Επισκόπηση Τύπου - Τι γράφουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Πρίγκηψ του χάους

Η εφημερίδα γράφει ότι "σε ένα κείμενο 139 σελίδων ο... γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης παρουσιάζει σχέδια και προσωπικές επιθυμίες για την «ιδανική Εφορία», που θα ξετινάξει τον πολίτη, βάζοντας στο στόχαστρο όλους τους Ελληνες φορολογούμενους".

ΕΘΝΟΣ: Τα μυστικά του Ε9 για την Εφορία

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "βάση για τον υπολογισμό του νέου Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων θα αποτελέσει το έντυπο Ε9. Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής για 1 εκατ. υπόχρεους λήγει την Παρασκευή 30 Μαΐου".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ιωσήφ Βατοπεδινός: «Δεν έχουμε μέρες»!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "νέο συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο του φωτισμένου Αγιορείτη Γέροντα".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Μειώσεις 5 φόρων στο τραπέζι με την τρόικα"

Η εφημερίδα γράφει ότι "μετά την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων και την έξοδο στις αγορές η κυβέρνηση βάζει στη διαπραγμάτευση την αλλαγή πλεύσης στη φορολογία. Στην ατζέντα ο ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, η εισφορά αλληλεγγύης, οι συντελεστές για εταιρίες και φυσικά πρόσωπα, τα τεκμήρια και η μονιμοποίηση του ΦΠΑ 13% στην εστίαση".


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: 17 αυτοκτονίες για το success story!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "«Οι πατριώτες ομολογιούχοι», όπως τους είχε αποκαλέσει ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς στις βαρύγδουπες δεσμεύσεις του Ζαππείου, μετράνε τη 17η αυτοκτονία, γιατί έκαναν το λάθος να εμπιστευθούν τις οικονομίες τους στο ελληνικό κράτος".

ΕΣΤΙΑ: Ποιόν ρόλο παίζει ο κ. Τσίπρας;

Η εφημερίδα τονίζει ότι "σοβαρώτατα ερωτήματα εγείρει η πρόσκλησις, λίγες ημέρες προ των ευρωεκλογών, και η πραγματοποιηθείσα χθες επίσκεψις του κ. Α. Τσίπρα στην Μόσχα".

Η ΑΥΓΗ: Μαριονέτες. Ενοχη σιωπή Σαμαρά - Βενιζέλου για τη «συμφωνία των Καννών»

Σύμφωνα με την εφημερίδα "σιγή ασυρμάτου -που ισοδυναμεί με παραδοχή- από Σαμαρά και Βενιζέλο για τη «συμφωνία των Καννών» το 2011, που προέβλεπε, καθ΄υπόδειξιν του Μπαρόζο, την κυβερνητική σύμπραξη ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. με αντικατάσταση του Γ. Παπανδρέου από τον Λ. Παπαδήμο και στόχο τη συνέχιση του Μνημονίου που ήθελαν οι δανειστές".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Προεκλογικά παραμύθια για φοροελαφρύνσεις

Σύμφωνα με την εφημερίδα "φοροελαφρύνσεις τάζει η κυβέρνηση, ακολουθώντας την πεπατημένη των προεκλογικών υποσχέσεων. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν προσέλθουν οι πολίτες στις κάλπες, αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών ανοίγει το «πουγκί» των παροχών, ποντάροντας στο ευαίσθητο θέμα της φορολογίας. Λογαριάζουν όμως χωρίς την τρόικα μετά την «τρύπα» ήδη 1 δισ. ευρώ στα κρατικά έσοδα".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Αποκαλύψεις Γκάιτνερ για σχέδιο Grexit του Σόιμπλε

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "το σχέδιό του για την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη είχε παρουσιάσει στον πρώην υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Τίμοθι Γκάιτνερ ο Γερμανός ομόλογός του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος ο Γκάιτνερ στο βιβλίο του «Stress Test», που μόλις κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες".

Ο ΛΟΓΟΣ: Από «κόσκινο» χιλιάδες συμβάσεις αορίστου χρόνου

Σύμφωνα με την εφημερίδα "θεσπίζεται σύστημα επανελέγχου της μετατροπής συμβάσεων ορισμένου χρόνου και έργου σε αορίστου χρόνου, υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ, με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κ. Μητσοτάκης".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αρκετά με τους εκβιασμούς και την κοροϊδία. Τώρα ισχυρό ΚΚΕ παντού!

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "τα κυβερνητικά κόμματα, με το συνεχιζόμενο εκβιασμό, ότι αν καταψηφιστούν η χώρα θα μπει σε περιπέτειες, θέλουν να παγιδεύσουν το λαό σε ένα δρόμο που τον οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερη χρεοκοπία".

ΤΑ ΝΕΑ: Πέντε διορθώσεις για τις παραλίες

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "μία σειρά από αλλαγές προωθεί η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο για τον αιγιαλό με στόχο να κάμψει τις έντονες αντιδράσεις από περιβαλλοντικές οργανώσεις, την αντιπολίτευση αλλά και από στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού. Μεταξύ άλλων θα προβλέπεται ότι τουλάχιστον το 50% του εμβαδού κάθε παραλίας της χώρας θα πρέπει να παραμένει ελεύθερο από ομπρέλες, ξαπλώστρες, κ.λπ.".

Kontranews: 80% παίρνουν τα κόμματα που είναι κατά του μνημονίου

Σύμφωνα με την εφημερίδα "γελάει ο κόσμος με τις στημένες δημοσκοπήσεις από τα κανάλια της διαπλοκής, που παίζουν τα ρέστα τους με τα στημένα γκάλοπ, στην εναγώνια προσπάθειά τους να περιορίσουν τη νίκη του Αλέξη Τσίπρα στις ευρωεκλογές".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Δημοσιονομική πολιτική με πιο χαλαρούς στόχους

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "χαλάρωση της δημοσιονομικής πολιτικής των επόμενων ετών και ρεαλιστικούς στόχους για τα πρωτογενή πλεονάσματα θα ζητήσει από την τρόικα η κυβέρνηση, όπως παραδέχτηκε χθες υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Παγίδες στο έντυπο Ε9

Η εφημερίδα τονίζει ότι "αντιμέτωποι με τον χρόνο βρίσκονται περισσότεροι από ένα εκατομμύριο φορολογούμενοι που κατέχουν ακίνητα καθώς θα πρέπει μέχρι τις 30 Μαΐου να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά τη δήλωση στοιχείων ακινήτων, το γνωστό έντυπο Ε9 του έτους 2014". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ