2014-05-14 14:27:25
Φωτογραφία για ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ... ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ
Νταβίντ ντε Χέα, Πέπε Ρέινα και Ίκερ Κασίγιας είναι οι τρεις εκλεκτοί τερματοφύλακες του Βιθέντε ντελ Μπόσκε όσον αφορά την προεπιλογή της εθνικής Ισπανίας ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Υποψήφιος μεταξύ άλλων ήταν και ο Ρομπέρτο του Ολυμπιακού, ο οποίος με τις καταπληκτικές επεμβάσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, ανάγκασε όλη την Ευρώπη να υποκλιθεί.

Η ιστοσελίδα "libertaddigital.com" από τη μεριά της, «ανακοίνωσε» τους 23 παίκτες που θα μπορούσαν να κληθούν στην προεπιλογή, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Στέκεται, μάλιστα, στον γκολκίπερ του Θρύλου, για τον οποίο γράφει τα καλύτερα.

«Στη θέση του τερματοφύλακα, υπάρχουν δύο ονόματα που ίσως ταίριαζαν απόλυτα στη θέση οποιωνδήποτε εκ των τριών που κλήθηκαν. Ο Ντιέγκο Λόπεζ της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ρομπέρτο Χιμένεθ. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, υπό τις οδηγίες του Μίτσελ, κέρδισε το πρωτάθλημα Ελλάδας, ενώ έφτασε έως τους 16 του Champions League, χάρη, εκτός των άλλων το σπουδαίο κοουτσάρισμα του πρώην Μαδριλένου (Μίτσελ)», γράφει το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ