2014-05-14 16:53:06
Φωτογραφία για Η Έλενα Ράπτη στη Λευκωσία στο πλαίσιο των εργασιών
Στη Λευκωσία βρέθηκε χθες και προχθές η Έλενα Ράπτη στο πλαίσιο των εργασιών. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της:

"Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Μαΐου 2014 συμμετείχε στη Συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Συμβουλίου της Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία.

Τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου η Έλενα Ράπτη συμμετείχε στην 18η Συνάντηση του Δικτύου Κοινοβουλευτικών του Συμβουλίου της Ευρώπης με αντικείμενο τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών, ως συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στην Ελλάδα.

Στο περιθώριο των εργασιών της Επιτροπής, η Έλενα Ράπτη είχε μια ολιγόλεπτη συνάντηση με τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, Πρέσβη Καλής Θέλησης του Οργανισμού «Hope for Children” UNCRC Policy Center προκειμένου να συνεργαστούν για την προώθηση των στόχων της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ»."
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ