2014-05-14 18:10:03
Φωτογραφία για Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης θα προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο να ονομαστεί, το γήπεδο Ανδραβίδας σε Βασίλειος Μαρτζάκλης
Ανακοίνωση – συλλυπητήριο μήνυμα για τον άδικο χαμό του 35χρονου αστυνομικού Βασίλη Μαρτζάκλη που έχασε την ζωή του την ώρα του καθήκοντος από δύο φονικές μαχαιριές που του έριξε σεσημασμένος αθίγγανος δράστης στην Αμαλιάδα, εξέδωσε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Δημήτρης Αρβανίτης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δημάρχου, «ο Βασίλης Μαρτζάκλης υπήρξε ένας αστυνομικός με εξέχουσα προσωπικότητα και υπόδειγμα ήθους. Πάντοτε λειτουργούσε με αυταπάρνηση για τον συνάνθρωπο, τον συμπολίτη και το καθήκον.

Άνθρωπος που σε όλη του τη ζωή αποτέλεσε παράδειγμα αξιοπρέπειας, ήθους και προσφοράς στην κοινωνία και στον αθλητισμό.

Δούλευε με πάθος για τα παιδιά όντας, προπονητής τους, και αφιέρωνε χρόνο χτίζοντας ανθρώπους με συνειδήσεις ιδίου βεληνεκούς, που υπήρξε και ο ίδιος.

Η θλίψη που μας διακατέχει όλους είναι ο ελάχιστος αποτινόμενος φόρος τιμής σε αυτήν την προσωπικότητα που είχα την τιμή να γνωρίσω και την ευκαιρία να συνεργαστώ.

Για όλους τους παραπάνω λόγους θα προτείνω στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να ονομαστεί το Δημοτικό γήπεδο της Ανδραβίδας σε Βασίλειος Μαρτζάκλης.

Θα είναι το καλύτερο μνημόσυνο αλλά και επιβράβευση της προσφοράς του γενναίου αυτού ανθρώπου».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ