2014-05-16 11:14:04
Φωτογραφία για ΣΤΟ... ΣΦΥΡΙ ΚΟΝΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ!
Τον... τιμοκατάλογο για τα «αστέρια» της βγάζει η υποβιβασμένη Μπολόνια, έχοντας μεγάλες βλέψεις για τους Έλληνες παίκτες της!

Στη 2η κατηγορία θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν, η Μπολόνια, που αναγκάζεται να πουλήσει αρκετά από τα δυνατά της χαρτιά, αφού λίγοι είναι οι παίκτες που... ψήνονται να παίξουν στην Serie B. Μέσα σε αυτούς, όπως όλα δείχνουν, είναι και οι δύο Έλληνες, που έχουν ανεβάσει τις μετοχές τους και έχουν μεγάλες βλέψεις.

Μάλιστα, λίγο μετά την κλήση των Κονέ και Χριστοδουλόπουλου στην Εθνική από τον Σάντος για το Μουντιάλ, κυκλοφόρησε και η τιμή που αξιώνουν οι «ροσομπλού» για τους δύο παίκτες του, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Πρώτος και καλύτερος ο Κονέ, ο οποίος αξιολογείται στα 6 εκ. ευρώ, αφού οι ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον είναι αρκετές, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός.

Και ο Χριστοδουλόπουλος, πάντως, δεν πρόκειται να φύγει τζάμπα, αφού στην Μπολόνια θέλουν να εκμεταλλευτούν το καλό δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που έκανε. Έτσι, η τιμή του υπολογίζεται στα 2,5 εκ ευρώ, με την Τορίνο να είναι αυτή που έχει δείξει πιο... ζεστό ενδιαφέρον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ