2014-05-18 12:27:04
Φωτογραφία για ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE!
Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Μαΐου οι ελληνικές ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα 2014-15 θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην ΕΟΠΕ και η ομοσπονδία με τη σειρά της θα πρέπει να κάνει τις δηλώσεις συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (CEV).

Οπως και τη σεζόν 2013-14, έτσι και τη νέα αγωνιστική περίοδο η μοναδική ομάδα που θα εκπροσωπήσει το ελληνικό βόλεϊ στα ευρωπαϊκά κύπελλα είναι ο Ολυμπιακός και για δεύτερη φορά δεν θα αξιοποιηθεί η δεύτερη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. H απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού έχει παρθεί ακόμα και πριν τελειώσει το πρωτάθλημα.

Σε εκκρεμότητα ήταν η απόφαση της διοίκησης του δευτεραθλητή Εθνικού Αλεξανδρούπολης η οποία πάρθηκε χθες βράδυ. Ο βασικός λόγος που η ακριτική ομάδα αποφάσισε να μη δηλώσει συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι η έλλειψη γυμναστηρίου που θα πληροί τις προϋποθέσεις. Το «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» είναι ακατάλληλο για αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ και η σκέψη να δηλωθεί το γυμναστήριο της Ορεστιάδας ως έδρα εγκαταλείφθηκε διότι θα εκτόξευε στα ύψη τον προϋπολογισμό, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".


Σύμφωνα με τους κανονισμούς των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων ο δευτεραθλητής Εθνικός από τη στιγμή που θα αρνηθεί συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ θα αγωνιστεί στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση και αυτή είναι το Challenge Cup. Τη σεζόν 2013-14 ο δευτεραθλητής Παμβοχαϊκός είχε αποσυρθεί από το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν αγωνίστηκε σε καμία διοργάνωση κι έτσι ο Φοίνικας Σύρου που αρνήθηκε το CEV Cup πήρε θέση στο Challenge Cup.

Στο CEV Cup αναμένεται να αγωνιστεί φέτος ο Φοίνικας Σύρου που τερμάτισε στην 4η θέση στην τελική κατάταξη αλλά θα πρέπει να δώσει μάχη ώστε να έχει το λιγότερο 1.000 θεατές σε κάθε αγώνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ