2014-05-22 13:43:13
Φωτογραφία για Η Χορωδία του Πανεπιστημίου Πατρών θα δώσει συναυλία στις 28 Μαΐου
Την προσεχή Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 στις 21.00 το βράδυ στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο θα πραγματοποιηθεί μία συναυλία της Χορωδίας του Πανεπιστημίου Πατρών συνοδεία Ορχήστρας.

Στη συναυλία που θα έχει ελεύθερη είσοδο, θα συμμετέχει η Ομάδα Θεάτρου Τμήματος Θεατρικών Σπουδών και τα μέλη της Ομάδας Τάνγκο της ΦΕΠΠ (Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου).

Η Χορωδία έχει δώσει συνολικά πάνω από 150 συναυλίες στο Πανεπιστήμιο Πατρών, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, αποσπώντας τιμητικές διακρίσεις και άριστες κριτικές από τον Τύπο.

Σημαντικοί σταθμοί στην πορεία της είναι οι εξής:

Συμμετοχή σε Συναντήσεις και Φεστιβάλ Χορωδιών στους Δήμους Πατρέων, Σαλαμίνας, Λουτρακίου και Περαχώρας, Ξάνθης, Φλώρινας, Θεσσαλονίκης κ.α.

Εμφανίσεις από το 2001 μέχρι σήμερα στην Πολιτιστική Εβδομάδα στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.


Συναυλίες στους Δήμους: Χίου, Σάμου, Κω, Γαλαξιδίου, Γυθείου, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης, Βέροιας, Νάουσας, Θεσσαλονικής, Αρχαίας Ολυμπίας, Ψυχικού Αθηνών, Καλαμάτας, Τρίπολης, Ιωαννίνων, Γρεβενών, Σερρών, Λουτρακίου, Αγρινίου, Ναυπάκτου κ.α.

Συναυλίες στο εξωτερικό: στη Βόννη της Γερμανίας, στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και στο Παλέρμο της Σικελίας.

Από το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 την Καλλιτεχνική Διεύθυνση έχει η Λίνα Γερονίκου, διπλωματούχος Μονωδίας και Ανώτερων Θεωρητικών και πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ