2014-05-29 16:38:05
Φωτογραφία για Δείτε το πανέμορφο Boeing 737 της Εθνικής Βραζιλίας! Πραγματικά τα σπάει [photos]
Πετάει η «Σελεσάο»

Πετάει η Εθνική Βραζιλίας αυτό το καλοκαίρι, εντός και εκτός γηπέδων. Η «Σελεσάο» θα ταξιδέψει με στυλ στο επερχόμενο μουντιάλ, με το δικό της ξεχωριστό Boeing 737, που φιλοτεχνήθηκε από 2 γνωστούς βραζιλιάνους καλλιτέχνες του γκράφιτι.

Η αεροπορική εταιρεία Gol προσέλαβε τα ομοζυγωτικά δίδυμα αδέλφια Οτάβιο και Γκουστάβο Παντόλφο, προκειμένου να δώσουν βραζιλιάνικο χρώμα στο Boeing 737-800 που θα συνοδεύει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

Οι δίδυμοι καλλιτέχνες αφιέρωσαν το έργο στους κατοίκους της Βραζιλίας, ζωγράφισαν ανθρώπινες φιγούρες με διάφορες αποχρώσεις δέρματος, αποτυπώνοντας τον ιδιαίτερα πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της χώρας.

Βάφοντας το Μπόινγκ με… σπρέι

Δείτε τους αδελφούς Παντόλφο σε δράση, δεν θα πιστεύετε ότι έβαψαν ολόκληρο το αεροπλάνο με σπρέι, σα να ήταν κάποιος τοίχος του Σάο Πάολο.

Χρειάστηκαν περίπου 100 ώρες και πάνω από 1000 σπρέι βαφής, μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτοποριακό εγχείρημα. Η βαφή είναι εγκεκριμένη για χρήση σε αεροσκάφη, με προβλεπόμενη διάρκεια ζωής περίπου 2 έτη.

Εσωτερική διαμόρφωση

Το ιπτάμενο… έργο τέχνης φιλοτεχνήθηκε μόνο στο εξωτερικό μέρος της ατράκτου του, εσωτερικά θυμίζει κανονικό αεροπλάνο.

Η καμπίνα του Boeing 737 έχει διαμορφωθεί ώστε να παρέχει μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα στα καθίσματα, μεγαλύτερο χώρο για τις χειραποσκευές και εντυπωσιακό φωτισμό LED.
inflight.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ