2014-05-29 22:54:08
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΠΑ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΟ... ΑΠΑΡΤΟ ΟΑΚΑ!
Aβάσταχτος ο πόνος και ο καημός για τη φάπα τίτλου που έπεσε στο ΟΑΚΑ και μπρος στο φάσμα ο ΘΡΥΛΟΣ να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, προσπαθούν να πάρουν κουράγιο... μόνοι τους. 

Ελάτε λοιπόν στο φλεγόμενο ΣΕΦ, εκεί που δε θα πέφτει ούτε καρφίτσα και θα τα βρούμε όλα Ας δούμε πως σχολιάζουν τα πράσινα ΜΜΕ την ήττα της ομάδας τους, μέσα στο σπίτι τους από τον Ολυμπιακό! 

leoforos.gr : Xρέος του να επιστρέψει!

Ο Παναθηναϊκός ξόδεψε το πλεονέκτημα της έδρας καθώς ηττήθηκε με 69-64 από τον Ολυμπιακό και πάει για την ισοφάριση στο ΣΕΦ.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε στο γήπεδο στο 4ο δεκάλεπτο, λίγο έλειψε να κάνει επική ανατροπή αλλά ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (64-69).

prasinanea.gr : Με την πλάτη στον τοίχο...

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει από τον Ολυμπιακό με 16 πόντους με την λήξη της τρίτης περιόδου (56-40), στην τελευταία περίοδο με αντεπίθεση διαρκείας προσπάθησε να κάνει την ολική ανατροπή, όμως στις τελευταίες φάσεις έκανε κρίσιμα λάθη που του στοίχισαν την ήττα με 69-64 και πλέον καλείται να νικήσει την Κυριακή στο ΣΕΦ αν θέλει να παραμείνει ''ζωντανός''.


prasini.gr : Χρέος του να επιστρέψει!

Ο Παναθηναϊκός ξόδεψε το πλεονέκτημα της έδρας καθώς ηττήθηκε με 69-64 από τον Ολυμπιακό και πάει για την ισοφάριση στο ΣΕΦ.

Συντάκτης Πράσινη

Με αντεπίθεση διαρκειάς στο τελευταίο δεκάλεπτο (24-13), ο Παναθηναϊκός επανήλθε στη διεκδίκηση της νίκης αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει τον στόχο του, με τους διαιτητές να έχουν το δικό τους μερίδιο με λανθασμένες αποφάσεις. Πλέον οι “πράσινοι” βρίσκονται πίσω με 2-1 στις νίκες και θα πάνε στο ΣΕΦ την Κυριακή για την ισοφάριση.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ