2014-06-02 17:12:04
Φωτογραφία για Επέτειος Εορτασμού της Μάχης της Κρήτης από το Σύλλογο Κρητών Ν.Πεντέλης Η Αρετούσα
Δείτε την ανακοίνωση:

"Με λαμπρότητα γιόρτασε ο Σύλλογος Κρητών Ν.Πεντέλης « Η Αρετούσα» την... επέτειο για την μάχη της Κρήτης το Σάββατο 31 Μαΐου 2014 στην πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Ν.Πεντέλης. Ο Σύλλογος τίμησε τους Κρήτες πεσόντες του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου με επιμνημόσυνη δέηση παρουσία του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη.

«Στη Μάχη της Κρήτης το ελληνικό έθνος απέδειξε για μια ακόμη φορά πως ξέρει να πολεμά για να περιφρουρήσει την ελευθερία του. 73 χρόνια, η μνήμη παραμένει άσβεστη και τα μηνύματα ζωντανά και επίκαιρα.» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης.

Στην συνέχεια ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια και με άφθονη ρακή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, οι Επικεφαλής των Δημοτικών Συνδυασμών «Ανθρώπινη Πολιτεία» κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης και «Μελίσσια Πεντέλη Μαζί» κ. Τόλιος Νίκος, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σαφλιάνης Γιάννης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μούστρης Παναγιώτης, Μπούσουλα Αντα και Ζώης Γιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κοντουλάκος Λευτέρης και Μιχαλέλης Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ν.Πεντέλης κ. Μιχελακάκης Μανώλης, η Τοπική Σύμβουλος Μελισσίων Κ. Μιχαλοπούλου Σταυρούλα, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων της πόλης και δημότες και φίλοι του Συλλόγου Κρητών." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ