2014-06-04 01:15:20
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής που πήρε τους λιγότερους σταυρούς σε ολόκληρη την χώρα!
Το θρίλερ της κορυφής για την εκλογή των ευρωβουλευτών δεν αφορούσε μόνο τους πρώτους, αλλά και τους τελευταίους οι οποίοι ανέμεναν με αγωνία τα αποτελέσματα μετρώντας ψήφο ψήφο για να μην βγουν τελευταίοι Μπορεί ο Μανώλης Γλέζος να συγκέντρωσε το εξωφρενικό νούμερο, 445.800 σταυρούς, ωστόσο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ποιος συγκέντρωσε και το απόλυτα χαμηλό ρεκόρ. Βλέποντας τα αποτελέσματα της καταμέτρησης στο 100% όσον αφορά τα κόμματα που εξέλεξαν τελικά ευρωβουλευτή, βλέπουμε πως ο τελευταίος των τελευταίων υποψήφιος προέρχεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Πρόκειται για τον Ισαάκ Σπανούδη ο οποίος σε όλη την επικράτεια έλαβε 1.451 σταυρούς και όπως είναι φυσικό όχι μόνο βρέθηκε στην τελευταία θέση του ευρωψηφοδελτίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αλλά και όλων των υποψηφίων από τα κόμματα που εξέλεξαν ευρωβουλευτή.

Ο Ισαάκ Σπανούδης είναι 35 ετών, δικηγόρος στο επάγγελμα, απόφοιτος της Σορβόνης με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δημόσιο Δίκαιο και Δίκαιο και τις πρακτικές εργασιακών σχέσεων.

Οι τελευταίοι των άλλων κομμάτων

ΣΥΡΙΖΑ: Μεσάν Οσμάν Ουμίτ 15.285

Νέα Δημοκρατία: Καρανταή Ηλιάζ 10.867

Χρυσή Αυγή: Τζεμπέτζης Δημήτριος 6.662

ΕΛΙΑ: Μιερνίκ (Αργυράκου) Μαλγκρζάτα – Γιολάντα (Μαργαρίτα) 2.810

Το Ποτάμι: Πατέστος Κωνσταντίνος 2.519

ΚΚΕ: Χάτζογλου Μουράτ 3.602

Πηγή: koolnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ