2014-06-06 14:27:05
Φωτογραφία για Ταξίδι «ζωής» για τον 7χρονο Δημήτρη στην Γερμανία- Παραχωρήθηκε το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος
Σήμερα αναμένεται να πετάξει για το Αννόβερο της Γερμανίας ο μικρός Δημήτρης που νοσηλεύεται στο ΠΓΝΠ. Για τη μεταφορά του παιδιού παραχωρήθηκε το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος . Ο μικρός χρειάζεται να υποβληθεί σε μεταμόσχευση. Ιδιαίτερα συγκινημένος ο πατέρας του μικρού, που θα είναι και ο δότης του μοσχεύματος.

Σε δηλώσεις του ανέφερε «Τόσο οι γιατροί εδώ, όσο και αυτοί της Γερμανίας είναι αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά» για να προσθέσει αμέσως μετά:

«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος από το ενδιαφέρον και την κινητοποίηση του απλού κόσμου, που χωρίς να μας ξέρει ήρθαν για να δώσουν αίμα και να μας στηρίξουν. Τους ευχαριστώ όλους και θέλω να περάσω δυο μηνύματα: Το πρώτο ότι το ΕΣΥ θα πρέπει να στηριχθεί από όλους μας. Διαθέτει άξιους επιστήμονες. Το δεύτερο αφορά την ευαισθητοποίηση του κόσμου στη δωρεά οργάνων. Πρέπει όλοι μας να το δούμε θετικά».

Ο μικρός Δημήτρης από την Κέρκυρα που πριν λίγα 24ωρα μεταφέρθηκε απο το νησί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών με C130, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού εδώ και μια εβδομάδα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο με ηπατική ανεπάρκεια. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ