2014-06-06 16:16:10
Φωτογραφία για Σε Ιταλικά χέρια ο Παναργειακός με προπονητή τον Paolo Negro!
Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Παναργειακό, που από χθες το βράδυ πέρασε σε Ιταλικά χέρια, και συγκεκριμένα σε... εκπροσώπους μεγάλου Ομίλου, που έχει σχέση με γνωστή εταιρεία Αθλητικών ειδών. Οι συνομιλίες, που είχαν ξεκινήσει επισήμως την Τετάρτη, ευοδώθηκαν μέσα στο διήμερο με τον καλύτερο τρόπο.

Πρόεδρος του Παναργειακού αναλαμβάνει Ιταλός αλλά από την μέχρι σήμερα διοίκηση παραμένουν οι Τρύφωνας Μποζιονέλος, Νίκος Γκαβούνος, Κώστας Κιμουλιάτης και Γιάννης Κουτάλης, σύμφωνα με το paratiritis-news.com.

Οι νέοι ιδιοκτήτες των ιστορικών «Λύκων» του Άργους προτίθενται να φέρουν παίκτες εγνωσμένης αξίας αλλά το πιο σημαντικό είναι πως του προπονητικού τιμ, που θα αποτελείται από Ιταλούς, θα είναι επικεφαλής ο 42χρονος PaoloNegro (φωτο), διεθνής αμυντικός της Lazzio, στην οποία έπαιζε από το 1993 μέχρι το 2005, με 264 συμμετοχές και 19 γκολ στο ενεργητικό του.

Πρώτη ενέργεια θα είναι η διερεύνηση της δυνατότητας διεκδίκησης ανόδου από τώρα στην FootballLeague(Β΄Εθνική), μέσω αγώνων μπαράζ, μιας και δεν έχουν καταβάλει όλες οι ομάδες, που έχουν δικαίωμα ανόδου, την εγγυητική επιστολή των 300.000 ευρώ. Και φυσικά, επόμενος στόχος είναι ο πρωταθλητισμός και η άνοδος στηνSuperLeague! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΜΕΓΙΕΡΙ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΜΕΓΙΕΡΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ