2012-04-23 22:41:24
Φωτογραφία για Μα.... πώς ξεφυτρώνει παντού ο Νικολόπουλος;
Όποιο πλάνο κι αν έβλεπες χθες, στην εξαγγελία του προγράμματος της Νέας δημοκρατίας, στο Ζάππειο, τσουπ κι ο Νικολόπουλος μπάστακας Ο υποψήφιος βουλευτής στην Αχαΐα  (δεν ξέρουμε πώς) κατάφερεκαι τρύπωσε πίσω από τον Καραμανλή και σχεδόν σε κάθε πλέον της κρατικής τηλεόρασης, ήταν μέσα!

Μάλιστα, αυτό προκάλεσε και την δυσαρέσκεια άλλου συνυποψηφίου του, από την ίδια εκλογική περιφέρεια, όπως επισημαίνει το blog "Πατρινά Νέα". Ο... παραπονούμενος συνυποψήφιος, μάλιστα, όπως διαβάζουμε εξεφρασε τον προβληματισμο του λεγοντας . "δηλαδη αν ο Νικολοπουλος ηταν και λιγο ψηλοτερος δεν θα απουσιαζε απο κανενα τηλεοπτικο πλανο και θα ηταν μεσα σε ολες τις φωτογραφιες;"

Μήπως, αναρωτιώμαστε στο planet-greece,  αντί να... χαριεντίζεστε στις κάμερες και τους φωτογράφους, να κοιτάξετε να καταθέσετε καμιά πρόταση της προκοπής (αν έχετε) για το πώς θα βγει η χώρα από την κρίση; Μήπως έχετε να δώσετε κάποια πρόταση για τις οικογένειες που είναι όλοι άνεργοι και δεν έχουν ούτε γάλα να δώσουν στα παιδιά τους;
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ