2014-06-13 18:19:06
Φωτογραφία για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΑΠΘ
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) εξέφρασε στον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο, ο Πρύτανης του ΑΠΘ Γιάννης Μηλόπουλος σε συνάντηση τους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΠΘ, ο κ. Μυλόπουλος κατέθεσε και τις προτάσεις της διοίκησης του ΑΠΘ για τον τρόπο επίλυσης αυτών των προβλημάτων. Μεταξύ των ζητημάτων που συζητήθηκαν ήταν ο τρόπος εφαρμογής του μέτρου της διαθεσιμότητας στα Πανεπιστήμια, με τον κ. Μυλιόπουλο να υποστηρίζει ότι το ΑΠΘ έχει «αποψιλωθεί» από διοικητικό προσωπικό.

Σε ό,τι αφορά τους φοιτητές που δεν εμφανίζονται ποτέ στο πανεπιστήμιο ο κ. Μυλιόπουλος τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει μία δίκαιη ρύθμιση, ώστε να διαγράφονται όσοι δεν έχουν δώσει εξετάσεις για διάστημα μεγαλύτερο της 5ετίας. Επίσης ο κ. Μυλιόπουλος  έθεσε στον υπουργό και το πρόβλημα της δημόσιας χρηματοδότησης.

Από την πλευρά του ο κ. Λοβέρδος δεσμεύτηκε να συναντηθεί την επόμενη εβδομάδα με τους Πρυτάνεις των 8 πανεπιστημίων  που έχουν πληγεί από τη διαθεσιμότητα, καθώς και με το προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ