2014-06-14 15:40:22
Φωτογραφία για Κώστας Κόκλας: Τι θα γίνει με τους Βασιλιάδες
Ο Κώστας Κόκλας, πρωταγωνιστής των "Βασιλιάδων", και πλέον της "Μοντέρνας Οικογένειας" στο Mega έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στο Tvnea και αποκάλυψε το μέλλον το "Βασιλιάδων" στον ΑΝΤ1!

Ένα θέμα που έχει προκαλέσει πολλή συζήτηση είναι και το μέλλον της σειράς “Οι Βασιλιάδες” στον πρώτο κύκλο της οποίας πρωταγωνιστούσατε.

Φήμες, σας θέλουν να είστε αρνητικός να συνεχίσετε στη σειρά μέσα από τον ΑΝΤ1 ενώ συγκεκριμένα είχατε δηλώσει πως θα συζητούσατε θερμά να επιστρέψετε στη σειρά. Ισχύει κάτι τέτοιο; Τι σας ώθησε σε αυτή την απόφαση;

-"Με τον ΑΝΤ1 δεν έχω κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές κι έχουμε κάνει μεγάλες επιτυχίες. Οι Βασιλιάδες, όπως και να το κάνεις, είναι μια σειρά που την έκανε επιτυχία το Mega. Εγώ ηθικά, εφόσον και το κανάλι, μετά από ένα μεγάλο διάστημα, ήταν κι αυτό εντάξει στις οικονομικές υποχρεώσεις του, είχα μια υποχρέωση να στηρίξω το Mega. Στην περίπτωση που η σειρά συνέχιζε στο Mega, θα το συνέχιζα. Και με τον ΑΝΤ1 το συζητάμε, απλά πιστεύω ότι είναι αρκετά δύσκολο τώρα πια να γίνει γιατί το cast των Βασιλιάδων έχει συμβόλαιο με το Mega, θα πρέπει να σπάσει το συμβόλαιο για να γίνει. Και δεν ξέρω πόσο νόημα έχει μετά από τρία χρόνια. Μπορεί να ξεκινήσει και να έχει μεγάλη επιτυχία, ποιος ξέρει; Πάντως δεν είμαι αρνητικός εγώ."
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ