2012-04-24 10:39:26
Φωτογραφία για ΙΜΠΑΝΙΕΘ: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΕΣ Ο ΕΜΕΡΙ... ΞΕΡΟΥΝ
Ο Ουνάι Εμερι είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του Ερνέστο Βαλβέρδε στον ερυθρόλευκο πάγκο. Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Πρωταθλητή», αναφέρει ότι άνθρωπος από το πολύ στενό του περιβάλλον είπε ότι «Υπάρχει επαφή με τον Ολυμπιακό αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Η Βαλένθια έχει πολύ κρίσιμα παιχνίδια τις επόμενες μέρες και καταλαβαίνετε ότι ειναι καλύτερο για όλους μας να μείνουμε σιωπηροί μέχρι το τέλος της σεζόν».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ, αρνήθηκε να σχολιάσει την πιθανότητα ερχομού και δεύτερου πελάτη του στον πάγκο του Ολυμπιακού μετά τον Βαλβέρδε. Από την πλευρά του ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ είπε:

«Δεν μπορώ να πω. Δεν μπορώ να πω τίποτα τώρα. Απολύτως τίποτα. Ξέρω τι γράφεται στην Ελλάδα, όμως αν δεν τελειώσει τις υποχρεώσεις του με τη Βαλένθια δεν θα μιλήσω. Σεβόμαστε και εγώ και ο Ουνάι τη Βαλένθια και από τη στιγμή που παίζει ολόκληρη τη σεζόν μέσα σε ένα μήνα θα ήταν μεγάλη απρέπεια από πλευράς μου να πω οτιδήποτε για το μέλλον του πελάτη μου. Αν έχει προτάσεις από Αγγλία ή άλλες χώρες; Αυτοί που πρέπει να ξέρουν αν έχει ή δεν έχει, ξέρουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ