2012-04-24 10:39:04
Φωτογραφία για «Ο Μπερλουσκόνι μου έδινε 47.000 ευρώ την εβδομάδα»
Μεγάλο μέρος των τηλεφωνικών συνομιλιών της Ρούμπι Καρίμα, πρωταγωνίστριας του σκανδάλου των πάρτι μπούγκα-μπούγκα στη βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δημοσιεύει στον διαδικτυακό της τόπο η Repubblica. Στα τηλεφωνήματα αυτά, που έγιναν τον Οκτώβριο του 2010, η μαροκινή Ρούμπι Καρίμα (που τότε δεν είχε ακόμη ενηλικιωθεί), αναφέρει μεταξύ των άλλων: «ο Σίλβιο έχει ξετρελαθεί μαζί μου, θα μου δώσει ότι ζητήσω, φτάνει να μην μιλήσω με τους δημοσιογράφους, που με ψάχνουν αδιάκοπα».

Η νεαρή Μαροκινή, που φέρεται να επισκέφθηκε επανειλημμένα τη βίλα του μεγιστάνα πρώην πρωθυπουργού στο Άρκορε, προσθέτει ότι «ο Μπερλουσκόνι της έδινε σαράντα επτά χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα», αλλά αρνείται ότι έκανε σεξ μαζί του.

Στόχος της, πάντως, όπως προκύπτει από τους διαλόγους με τις φίλες της, ήταν, κυρίως, να εξασφαλίσει μεγάλα χρηματικά ποσά και να γίνει διάσημη.

Η νεαρή, που ενηλικιώθηκε το Νοέμβριο του 2010, παραδέχεται, επίσης, ότι «ήταν όλοι πολύ ανήσυχοι, διότι ήταν ανήλικη και η περίπτωσή της ήταν πιο σοβαρή από όλες τις υπόλοιπες, στις οποίες εμπλέκονταν και συνοδοί πολυτελείας, όπως η Πατρίτσια Ντ΄Αντάριο».


Η Ρούμπι, κατά τις συνομιλίες αυτές, επιβεβαιώνει και τη στενή της σχέση με τον πρώην ατζέντη ηθοποιών και μοντέλων, Λέλε Μόρα, ο οποίος, μαζί με τον δημοσιογράφο Εμίλιο Φέντε, φέρεται να παρουσίασε στον "Καβαλιέρε", μέρος των καλλονών που συμμετείχαν στα δείπνα και στις γιορτές του.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς του Μιλάνου «είχε στηθεί ένα ολόκληρο σύστημα προς ικανοποίηση του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού». Ο Φέντε και ο Μόρα, μαζί με την περιφερειακή σύμβουλο Νικόλ Μινέτι, αντιμετωπίζουν τώρα ξεχωριστή δίκη με την κατηγορία της προαγωγής στην πορνεία.

Την ίδια στιγμή στο Μιλάνο βρίσκεται σε εξέλιξη η κύρια δίκη για την υπόθεση Ρούμπιγκέϊτ, στην οποία ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατηγορείται ότι «ευνόησε την εκπόρνευση ανηλίκων».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ