2014-06-23 15:55:59
Φωτογραφία για Όταν εκλεγμένοι Τουρκικού Προξενείου σε Ελληνικό Κοινοβούλιο προσκυνούν Τουρκία...
Της Μαρίτας Πάλλη

Μετά την ψήφιση του εκλογικού Νόμου που όριζε ελάχιστο ποσοστό εισόδου Κόμματος στη Βουλή 3%, η προωθούμενη από το Τουρκικό προξενείο, ως "τουρκική εθνική" και όχι ως Ελληνική θρησκευτική μουσουλμανική Μειονότητα,

 έθετε υποψηφίους στα υπόλοιπα κόμματα, τους  πριμοδοτούσε μαζικά  και  τους εξέλεγε.  Μετά ως εκλεγμένοι Βουλευτές του "ελληνικού Κοινοβουλίου" φωτογραφίζονταν καταθέτοντας στεφάνι στο Μαυσωλείο του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ή κάτω από τη σημαία του αυτονομιστικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτ. Θράκης» ή φιλώντας το χέρι του Τούρκου Προξένου στην Κομοτηνή…".

Αυτά μεταξύ άλλων,  καταγγέλει σε μια εμπεριστατωμένη νέα παρέμβασή του από την ιστοσελίδα της Ι.Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης,  ο Ακρίτας Ιεράρχης κ.Ανθιμος προσπαθώντας  χρόνια  τώρα  να αφυπνίσει για τα τεκταινόμενα στα ελληνοτουρκικά σύνορα,  ζώντας από κοντά την σταδιακή νέα άλωση του Ελληνισμού με επίκεντρο το γεωπολιτικό και  ενεργειακό σταυροδρόμι της Β.Ελλάδος..
. Την ίδα ωρα  κεντρική κυβερνητική εξουσία ασχολείται με τους "αριθμούς" των μνημονιακών λογαριασμών και όχι με τους..."ανθρώπους" Την αλλοίωση της πολιτιστικής-  θρησκευτικής συνείδησης και  ιδιομορφίας της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη,  "σε τουρκική εθνικότητα" με ήθη βασισμένα στη "σαρία" και  συνεπαγόμενη την μακρόχρονη μεθόδευση μιας αυτονομημένης  "πολιτικής" και στο βάθος "εθνικής" (;) απόσχισής  της προκειμένου να εξαλειφθεί το ισχυρό διπλωματικό,  για την Ελλάδα «χαρτί», αυτό της χάραξης κοινής γεωστρατηγικής για τα  Βαλκάνια,   με αιχμή τη Θράκη  και έρεισμα στο κοινό  ιστορικό, θρησκευτικό και πολιτιστικό της υπόβαθρο,  ως «σταυροδρόμι» των Βαλκανίων  με κοινές  καταβολές  στην ιστορική χωροχρονική σύζευξη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας με τη  Βυζαντινή,  καταγγέλλει  προσπαθώνταςμ για μια ακόμη φορά,  να αφυπνίσει την Ελληνική κυβέρνηση και το ΥΠΕΞ , ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης κ.Ανθιμος, θέτοντας όλους προ των ευθυνών τους,  μιλώντας για "εθνικές αβλεψίες" και "πολιτική ολιγωρία".

Ο έχων πλήρη γνώση και συναίσθηση,  των όσων τεκμηριωμένα παρουσιάζει,  ζώντας από ετών όσα η «Αθήνα» δεν βλέπει ή απέναντι στα όσα «εθελοτυφλεί»  επιστρατεύει ανάλυση αριθμών των εκλογικών αποτελεσμάτων και παρουσιάζει τη μεθόδευση εις βάρος του Ελληνισμού της Θράκης  με δούρειο ίππο  εκλεγμένους από  πριμοδότηση του  Τουρκικού  προξενείου  στο Ελληνικό κοινοβούλιο βουλευτές της Β.Ελλάδος  που προσκυνούν ένα «άλλο Ισλαμ» διαφορετικό απ΄αυτό που ακολουθεί  η "Ελληνική μουσουλμανική" μειονότητα  και οι Έλληνες πομάκοι.

Η νέα δυναμική και εμπεριστατωμένη  παρέμβασή του φέρει τίτλο "Η εκλογική συμπεριφορά της μουσουλμανικής Μειονότητας στις  Ευρωεκλογές του 2014. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ