2014-07-02 17:15:58
Φωτογραφία για ΝΕΚΡΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ... ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ!
Οπαδός ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου διαιτητή, όταν ετοιμαζόταν να δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα σε παίκτη του Μίσιγκαν, σε πρωτάθλημα ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Από ένα τραγικό περιστατικό σημαδεύτηκε το κυριακάτικο ματς του Μίσιγκαν, όταν διαιτητής ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από οπαδό, σε παιχνίδι ερασιτεχνικής κατηγορίας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Ο άτυχος Τζον Μπιένιγουιτς δέχτηκε επίθεση από τον Μπάσελ Αμπντούλ Αμίρ Σαάντ, όταν ήταν έτοιμος να δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα σε παίκτη της ομάδας του.

Σύμφωνα με την Ντιτρόιτ Φρι Πρες, αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε πως ο 44χρονος διαιτητής δέχτηκε μπουνιά στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια χτυπήθηκε άσχημα «χωρίς να έχει ιδέα ποιος τον χτυπάει» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο μάρτυρας.

Μάλιστα ο Αμίρ Σαάντ κατηγορείται και για το ότι έφυγε με το αυτοκίνητό του αμέσως μετά το περιστατικό, ενώ παραδόθηκε στην αστυνομία μια μέρα αργότερα.

Ο διαιτητής έμεινε εγκεφαλικά νεκρός, όμως κρατείται ζωντανός με τεχνιτά μέσα, προκειμένου να «σωθούν» τα όργανά του και να γίνει δωρεά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ