2014-07-05 06:51:06
Φωτογραφία για Διάφορες μικρές λεπτομέρειες που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!
Διάβασε τα παρακάτω fashion tips και tricks καθώς πρόκειται για πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις αν θέλεις να είσαι ένα στυλάτο και με γνώσεις κορίτσι 1. Ότι κι αν αναγράφεται στο ταμπελάκι, τα κασμιρένια ρούχα καλύτερα να πλένονται στο χέρι.

2. Χρησιμοποίησε λευκό κρασί για να διώξεις λεκέδες από κόκκινο κρασί.

3. Πλύνε το καινούργιο σου τζιν παντελόνι δύο φορές πριν το πας στο ράφτη. Τα τζιν πάντα κονταίνουν με το πλύσιμο.

4. Αφαίρεσε τις μυρωδιές από τα vintage ρούχα σου ψεκάζοντάς τα με ένα μείγμα το οποίο αποτελείται από ένα μέρος βότκα και δύο μέρη νερό.

5. Αν σου πέσει λεκές από λάδι στην αγαπημένη σου τσάντα, ρίξε πούδρα για μωρά πάνω στο λεκέ και άφησέ τη να σταθεί για ένα ολόκληρο βράδυ. Το πρωί ο λεκές θα έχει εξαφανιστεί. Αν δεν έχει φύγει επανέλαβε την ίδια διαδικασία μέχρι να φύγει.

6. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρείς λαμπερά τα διαμάντια σου (και όλα τα χρυσαφικά σου) είναι να τα πλένεις με υγρό απορρυπαντικό και να τα τρίβεις με μία παλιά οδοντόβουρτσα.


7. Αναρωτιέσαι για την ποιότητα της κασμιρένιας μπλούζας σου; Τράβηξέ την απαλά για να δεις αν θα επανέλθει στη θέση της. Αν δεν επανέλθει τότε δεν είναι πολύ καλής ποιότητας.

8. Μείωσε τα ρούχα της ντουλάπας σου κατά 25% κάνοντας στον εαυτό σου την παρακάτω ερώτηση: “Αν ψώνιζα αυτή τη στιγμή, θα το αγόραζα αυτό;” Αν η απάντηση είναι όχι, τότε το συγκεκριμένο ρούχο πρέπει να φύγει.

9. Ποτέ μη φοράς ένα ρούχο αμέσως μετά το σιδέρωμα καθώς θα τσαλακωθεί αμέσως. Άφησέ το να “κάτσει” για πέντε λεπτά πριν το φορέσεις.

10. Χρησιμοποίησε λακ για να εξαφανίσεις έναν λεκέ από κόκκινο κραγιόν.
faysbook.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ