2012-04-24 22:00:16
Φωτογραφία για Θα αγόραζε... σιωπή με 5 εκ. €
Σύμφωνα με τηλεφωνικές συνομιλίες της Μαροκινής καλλονής που είχαν ηχογραφηθεί μεταξύ 26 και 28 Οκτωβρίου του 2010, ο Σίλβιο ήταν «τρελός» για εκείνη και έτοιμος να τη γεμίσει χρυσάφι, αρκεί να έκλεινε το στόμα της. Νέα στοιχεία στην υπόθεση Ρούμπι-γκεϊτ βλέπουν το φως της δημοσιότητας, καθώς συνεχίζεται η δίκη για το πολύκροτο «ροζ» σκάνδαλο στην Ιταλία. Σύμφωνα με τηλεφωνικές συνομιλίες της Μαροκινής καλλονής που διέρρευσαν, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν «τρελός» για εκείνη και έτοιμος να της κλείσει το στόμα με 5 εκατομμύρια ευρώ.

«Είναι τρελός για μένα αυτή τη στιγμή», είπε η Καρίμα «Ρούμπι» ελ Μαχρούγκ σε μία από τις συνομιλίες που δημοσίευσε η ιταλική εφημερίδα «La Repubblica» στην ιστοσελίδα της.

«Ο κόσμος βάζει αμέσως τα χειρότερα με το μυαλό του, επειδή βλέπουν μια όμορφη κοπέλα στο σπίτι του Μπερλουσκόνι και νομίζουν ότι κάνουν σεξ, αλλά δεν είναι έτσι».

Οι συνομιλίες είχαν ηχογραφηθεί μεταξύ 26 και 28 Οκτωβρίου του 2010 από την Αστυνομία για τους εισαγγελείς του Μιλάνου, αμέσως αφότου ξέσπασε η είδηση ότι η 17χρονη τότε Μαροκινή συμμετείχε στα πάρτι «μπούνγκα μπούνγκα» του πρώην πρωθυπουργού στη βίλα του Αρκορε, τα οποία ο Μπερλουσκόνι ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι ήταν... διαγωνισμοί μπουρλέσκ!

«Ο Σίλβιο με παίρνει συχνά τηλέφωνο», έλεγε σε μια συνομιλία με τον πρώην σύντροφό της, Σέρτζιο Κορσάρο, και προσέθεσε: «Μου είπε να το παίξω τρελή και να λέω βλακείες και ότι εκείνος θα είναι δίπλα μου σε ό,τι χρειαστώ. Ο δικηγόρος μου κι εγώ ζητήσαμε 5 εκατομμύρια ευρώ σε αντάλλαγμα και εκείνος δέχτηκε».

Η πρόταση Σε ένα άλλο τηλεφώνημα αποκαλύπτει: «Ο Σίλβιο μου τηλεφώνησε χθες λέγοντας ''Ρούμπι, πόσα λεφτά θες;'' Θα σε πληρώσω όσο θες, θα σε γεμίσω χρυσάφι, αλλά είναι σημαντικό να κρύψεις τα πάντα. Μην πεις τίποτα σε κανέναν». Δύο ημέρες νωρίτερα (26 Οκτωβρίου) η Ρούμπι έχει ηχογραφηθεί να λέει σε φίλη της ότι η γνωριμία με τον Μπερλουσκόνι μετρούσε έναν χρόνο και ότι της έδινε 47.000 ευρώ την εβδομάδα, επιμένοντας ωστόσο ότι δεν είχαν σεξουαλικές επαφές.

Οταν μάλιστα ρωτήθηκε από φίλη της αν φοβάται με όλη αυτή τη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση, απάντησε: «Οχι, δεν φοβάμαι τίποτα. Θα έχω πολλά λεφτά, θα είμαι διάσημη». Ο δικηγόρος του «Καβαλιέρε», Λούκα Τζουλιάντε, διέψευσε τους ισχυρισμούς στις συνομιλίες ως «φαντασιώσεις». Την περασμένη Παρασκευή ο «Καβαλιέρε» έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στη δίκη του, η οποία θα συνεχιστεί αύριο.

ΕΡΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΑ
ethnos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ