2012-04-24 22:15:53
Φωτογραφία για Η απάντηση των απλήρωτων του ALTER στον Γιώργο Κουρή(αρχηγό του δεν πληρώνω τους εργαζόμενους)
Για 4η ή 5η φορά ο Γιώργος Κουρής δηλώνει πως το Alter τελείωσε! Που όλο τελειώνει και τελειωμό δεν έχει! Αφού σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Ευελπίδων και του δόθηκε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 30 Απριλίου για να ρυθμίσει χρέη προς το Δημόσιο και την Εφορία, ο Γιώργος Κουρής αφέθηκε ελεύθερος!!! Έξω απο το Κτίριο 7 προέβη σε νέα δήλωση - παραλήρημα περί Alter. Κατηγόρησε  τους εργαζόμενους ότι αυτοί έκλεισαν το κανάλι, τους αποκάλεσε "κορόιδα" και να ψάξουν να βρουν δουλειά, τους χρέωσε μισθούς 120.000€ (!) και άλλα πολλά ωραία!

Το μόνο που του απάντησαν οι εργαζόμενοι, εκτός του ότι "θα έπρεπε να ντρέπεται που τους έχει απλήρωτους από 12 εως 15 μήνες (!)", είναι ότι "η εποχή του Ανδρέα πέρασε και πως πρέπει να ετοιμαστεί για Κορυδαλλό, παρέα με τον φίλο του τον Γιαννίκο που έχει ΚΑΙ αυτός τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση αυτή!".

Ο κύριος (;) Κουρής εκτός από προκλητικός έδειχνε πως έχει χάσει πια κάθε αίσθηση της πραγματικότητας
. Απόδειξη αυτού αποτελεί η εικόνα του κ. Γκότση - Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. του Alter - να τον σπρώχνει μέσα στο αυτοκίνητο της ασφάλειας για να σταματήσει να μιλάει. Εκφράσεις όπως "δούλευα εγώ για να τα τρώτε εσείς" προκαλούν, εκτός από γέλιο, μεγάλο εκνευρισμό στον κόσμο που γνωρίζει και ξέρει τι εννοεί ο Κουρής λέγοντας "δούλευα". Η δε χειρονομία του στο τέλος να χαιρετάει ειρωνικά τους αγανακτισμένους απλήρωτους εργαζόμενούς του, εξαγριώνει τον κάθε τηλεθεατή!

Εμείς το μόνο που ελπίζουμε είναι επιτέλους η Ελληνική Δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της και να δώσει τη λύση και τη λύτρωση για τους απλήρωτους εργαζόμενους του Alter.

Όσο γι' αυτούς που θα κατηγορήσουν όσους βρέθηκαν στα Δικαστήρια Ευελπίδων για να αποδοκιμάσουν τον Κουρή, έχουμε να πούμε τα εξής:

Σας περιμένουμε να εκφράσετε τις αντιθέσεις σας καθημερινά ερχόμενοι στο σταθμό!!

πηγή: http://ergazomenoialter.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ